torstai 8. maaliskuuta 2012

Hyvää R. Kellyn päivän aattoa!


Naistenpäivällä ja R. Kellyn päivän aatolla on selkeä yhteys. R. Kelly, kuten ei kukaan muukaan ole yhtään mitään ilman naisia. Koko R. Kellyn tuotanto perustuu naisiin.

Koska ilman naisia R. Kelly ei voisi tietää, että kun nainen rakastaa, niin "she loves fo' real".Ilman naisia R. Kelly ei voisi olla näkemättä mitään väärää pienissä töyssyissä ja keinuttamisissa.Ilman naisia R. Kelly ei myöskään voisi fiilata just sun bootya.Ilman naisia R. Kelly ei voisi myöskään laittaa avainta kenenkään virtalukkoon.Lähes ainoita hektiä, kun R. Kelly väittää selviävänsä ilman naisia on se, kun hän ilmoittaa olevansa maailman paras. Yksi asia paljastaa kumminkin R. Kellynkin vajavaisuuden maailman parhaana, ja se johtuu juuri naisista. Mies ei voisi hallita rakkautta ilman naisia ja edellämainittuja syitä. Muutenhan kaikki se, mitä mies laulussaan sanoo on universaalia totuutta.Hyvää naistenpäivää ja muistakaa huomenna juhlistaa R. Kellyä asianmukaisin menoin!

5 kommenttia:

 1. Ootko nähnyt When A Woman Lovesista tätä kreisiä liveversiota? Huikea show! (Toisaalta joissain vaiheessa näyttää vähän siltä, kuin Kells kärsisi pahasti ummetuksesta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut nähnyt, ja nyt ihmettelen miksi. Ihan himmee suoritus ja show! Kiitos linkistä.

   Poista
 2. Täytyy myöntää etten ole ihan varma siitä, onko tämä R. Kellyyn verhottu rakkaudentunnustus naisille, mutta hyvä postaus joka tapaukessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmänhän tämä oli rakkaudentunnustus Kellsille. :D Piti vain saada päivänmukainen teema kanssa mukaan. Ja kiitoksia kehuista. :)

   Poista