maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kaikki tai ei mitään


Jos Frank Oceanin Pyramids upposi kerralla korneista elementeistä huolimatta, niin Karri Koiran uuden kappaleen kanssa olen joutunut miettimään koko päivän, onko Kaikki tai ei mitään neroutta vai pölvästiyttä. Vai onko se kenties molempia? Pölvästi nerous sopisi tosin Karri Koiran kuvaukseksi erinomaisesti.

Okei, rakastan jumalaista ysäribiittiä, vokooderilla vedettyä c-osaa ja Karri Koiran tanssiliikkeitä. Toisaalta sitä miettii jatkuvasti, että ollaanko tässä nyt ihan vilpittömillä aikeilla liikkeellä. Rudyn touhuissa kieli on ollut vahvasti poskella jo muutaman vuoden, mutta tämän kohdalla Raptori tuoksuu aiempaa voimakkaammin.

Emmä tiä, onneks video on ihan saatanan kova!Karri Koiran soolodebyytti Koiran vuosi K.O.I.R.A. tulee elokuun aikana ulos. Odotusarvo: en vielä revi paitaani.

6 kommenttia:

 1. on kyllä maukas biitti mutta lyriikat ovat kyllä suhteellisen mitäänsanomattomat... Harmi vaan että Karri Koiran liikkeet eivät ole yhtä helposti opittavissa kuin Mammat riivaa-videon, tai sit ite näytän vain idiootilta kun yritän niitä matkia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon just miettiny noita lyriikoita, että jos ne olis enkuksi, niin fiilistelisin vaan täysii, enkä välittäisi laimeudesta tai hienoisesta Raptori-vibasta. Mutta joo, eipä noi lyriikat kovin kummoiset ole. Toimivat, mutta kertsiä lukuunottamatta aika unohdettavat.

   Mitä taas tulee Karri Koiran muuveihin, niin must se pointti noissa on se, et tätä biisiä fiilistellessä itse kokee näyttävänsä Karri Koiralta. :D Jossain vaiheessa liikkeet saattaa taipua kuten Karrilla.

   Poista
  2. hahah, no joo, mut massiiviset ryhmätanssihulinat tyyliin mammat riivaa ei oikein onnistu tolla liikesarjalla :)

   Poista
  3. Totta tuo. Pitää vaan reenaa! ;)

   Poista
 2. Yks asia, joka tekis ton biisin täydelliseksi olis Ruudolffin featti. Ei taida olla huonoa biisiä missä molemmat ois mukana, vaikka "amerikankotka litää" vähän tylsä onkin. Kyllä toi levy on silti aika kovassa odotuksessa vaikkei noi ekat singlet ihan täysiä tykkejä ookkaa ollu. Onneks se levy tulee myös vinyylinä!

  PS. Frank Ocean ei oo julkassu viel yhtäkään huonoa biisiä!

  - gp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun räppärin feattaus nostais ton ehkä "nextille levelille". Ruudolfia en toivoisi, koska toivoisin Karri Koiralta nyt enemmän sooloa. Ovat olleet vähän turhankin isossa symbioosissa viime aikoina. Odotan kyllä, miten homma toimii levymitassa!

   Jännää, mietin nimittäin tosissaan, että onko Oceanilta vielä tullut mitään huonoa, mutta ei siltä tosiaan ole. Muutama biisi on ollut vähän "so so", mutta ei nekään huonoja ole. Aika hiessä saa odottaa uutta levyä!

   Poista