torstai 27. syyskuuta 2012

Is this it

Tämä on loppulaulu
mutta kaiken loppua se ei suinkaan merkitse
aina jotain jää

-Plutonium 74 - Loppulaulu


Kyllä, this is it. Päätös on ollut mielessäni alkuvuodesta asti, joskus vähemmän ja joskus enemmän. Pitkään ajattelin, että kyllä blogi elossa pysyy parillakin tekstillä kuussa. Nyt on vain tunne, etten kykene edes niihin pariin tekstiin.

Syitä on monia, mistä suurin on intohimon puute. Minulta puuttuu juuri nyt se palo, mikä saisi minut tarttumaan uusiin bändeihin, uusiin levyihin tai edes klassikoihin sillä palolla, millä olin valmis melkein kolme vuotta sitten niihin tarttumaan. Ilman poltetta minun on turha enää edes yrittää antaa tekohengitystäkään.

Nyt on aika kiittää, noh, teitä kaikkia. Lukijoita on ollut blogin historian aikana liki satatuhatta, mikä on aivan järjetön luku, kun alkuun ajattelin blogin kiinnostavan tasan kahta kaveria. Kommenttejakin tuli aina kivasti ja ne olivat parhaimmillaan mieltä ylentäviä ja pääsinpä tutustumaan muutamaan teistä tässä blogin varrella. Kiitokset myös kaikille bändeille ja artisteille, jotka jaksoitte laittaa mailia ties missä tarkoituksissa, vaikka välillä tarpeittenne tyydyttäminen jäikin vähälle.

Kuten Plutsku-lainaukseni antoi ymmärtää, aina jää jotain. Leffakirjoittelut jatkuvat Cigarette Burnsissa ja levyjuttuja tulee lähes joka perjantai Levy päivässä -blogiin.

Niin ja jos jollekin on joskus jäänyt nimen alkuperä epäselväksi ja on luullut minua sovinistiksi tai misogynistiksi, niin sille on vielä paskempi syy. Sattui vaan soimaan yksi biisi päässä.

10 kommenttia:

 1. Aw, harmi kun lopetat. Ymmärrän kyllä täysin intohimon lopahtamisen, niin mulla itsellänikin kävi ekan (musa)blogini kanssa.

  Tämä blogi oli yksi mun lemppareista, joten kiitos itsellesi. :]

  VastaaPoista
 2. Tuttu fiilis, mutta harmi että lopetat :(

  VastaaPoista
 3. No voi höh! Samat sanat kuin yllä, tätä on liikkeellä... Onneksi jatkat kuitenkin toisaalla.

  VastaaPoista
 4. what a shame. I'll see you over on Cigarette burns! Nick!

  VastaaPoista
 5. Onpa harmillista. :(
  Seuraan toki muitakin sun blogeja mutta ehkä toivotan tätä kautta nyt kaikkea hyvää, kun harvemmin tulee sinne muualle kommentoitua! Kiitos siitä kun tätä jaksoit kirjoittaa tähänkin saakka! :)

  VastaaPoista
 6. Voi, perkeleeen perkele! Et ois lopettanu oikeesti! Tuu jo bäkkiin niinku oisit!

  VastaaPoista