tiistai 22. tammikuuta 2013

Räppipäiden hätä

Kun genrefanaatikot hätäilee, on hyvä ottaa popcorn-astia lähettyville. Viihdearvo kun on tapissaan.

Heikki Kuulan, Pyhimyksen ja Volin trio on silittänyt milloin mitäkin kohdeyleisöä vastakarvaan koko uransa, mutta nyt miehet tekivät jotain, mikä on täysin anteeksiantamatonta. Siirto Monspilta Universalin alaiselle Johannalle kun ei riittänyt, vaan pojat alkoivat tekemään - herranjumala - maistream-musaa!

Onhan DJPP:n tuottama eurohumppa varsin kaukana bossanovailusta ja perinteisemmästä räpistä, mutta onkohan nyt vedetty herne nenään vähän turhankin aikaisin. Se, että nykymeininki miellyttää isoa yleisöä on eri asia kuin heidän kalastelu. Voisin väittää, että Teflonien inhorealistinen biletodellisuus ei kiinnosta porukkaa, joka vetää sokkaa irti ja viettää selvää päivää.

Ehkä sitten olen kohdeyleisöä, eli idioottimainstreamia, kun bändin Valkoisten dyynien ratsastajat miellyttää. Tuskinpa tätä soundia kovin kauaa jaksaa kuunnella, eikä levy varmasti klassikoksi tule jäämään, mutta viihdyttää ja välillä saa jopa ajattelemaan. Aivan kuten herrojen muukin tuotanto. Niin ja levyähän voi kuunnella YleX:n sivuilla tämän viikon ajan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti