lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sarah Kivi & Non-Orchestra - LeikkokukkaTästä piti sanoja loihtia jo puoli vuotta sitten, mutta tiedätte miten siinä kävi. Nyt voinkin hyvillä syin kaivaa vanhan luonnoksen esille ja päivittää sitä ajantasaisemmaksi.

Sarah Kivi & Non-Orchestra aiheutti innostununutta pöhinää viime kesänä Kuudennessa Aistissa, missä täysin vailla odotuksia näin ja kuulin mainion yhtyeen, jonka elektro-soul-folk-whaevayoucallit-fuusio nytkytti hikistä klubia vastustamattomasti. Toivoin, että pöhinä olisi tasaisen nousevaa keikasta lähtien, mutta aalloillehan se meni.

Mutta nyt on nousuvesien aika ja kuhina kasvaa. Niclas Kristiansson aka Non Person on yksi Disco Dislocatedin pääjärjestäjistä ja mies Non-Orchestran soundin takaa. Välkyimmät tietää jo mihin päädyn. Eli Sarah Kiveä ja Non Personia voi kuulla tänään Helsingin Salmisaaressa Basso Dislocatedissa, missä syvää soundia louhii aika moni muukin kova tyyppi. Sinne siis!

Jos ei keikka kiinnosta tai sinne ei pääse, niin lohtua voi hakea eilen tulleesta videosta. Seiskatuumainen on tulossa pahimmille nörteille parin viikon päästä ja albumin voi noutaa/kuunnella 3.5.Nyt se hype kohilleen niinku olis jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti