torstai 8. huhtikuuta 2010

Pori Jazz...

Jos tämän kesän festarit ovat vaikuttaneet heikoilta, niin Pori Jazz paikkaa tämän erinomaisesti. Massive Attack, N*E*R*D, Gil Scott-Heron, DJ A-Trak, Jose James, Tori Amos, Sharon Jones & Dap-Kings ja listaa voisi jatkaa loputtomiin. Vaikkakin suurin osa artisteista on konsertoinut Suomessa aiemminkin, niin laadulla Porin festarit pieksee tänä vuonna monta isoa festaria. Aiemmin Flown artisteista vastannut Tuomas Kallio on laittanut Jazzien artistivastaavana haisemaan. Täältä päin hyvin suuri kumarrus ja kiitos Poriin.

Nyt vain Flown vastausta odottelemaan. Huhuja on paljon ja voi pojat, ne on hurjia. Toivottavasti edes osa myös toteutuisi.

8 kommenttia:

 1. Ainoa asia, mikä tässä kusee, on se, että konserttien hinnat on ihan tajuttomat.

  Massive Attack + Scott-Heron, joka olis se mielenkiintoisin yhdistelmä, ja johon toki sisältyisi myös N.E.R.D ja Sharon Jones, maksais 68+25€. Jos haluaisi sen Toriamosin siihen päälle vielä, niin siitä tulisi 63€ extraa.

  Tonne on mahdollisesti tulossa vielä yksi kovan tason vahvistus. Saa vaan nähdä, mihin väliin.

  VastaaPoista
 2. Hinnat on kyllä todella hurjat. Sitten jos lauantaina haluaisi vielä mennä katsomaan DJ A-Trakia ja Mayer Hawthornea tai sitten Jose Jamesia, niin se on 30 euroa lisää. Majoitukset päälle, niin hinnat lähentelee varmaan Roskildea.

  Olisi kivaa, jos Poriinkin saataisiin joku parin päivän lippupaketti, millä pääsisi useampaan konserttiin ja mikä tulisi halvemmaksi, kuin yksittäisten lippujen hommaaminen noihin konsertteihin. Tuskin tulee koskaan tapahtumaan niin, mutta aina saa toivoa.

  En tiedä sitten onko se iso julkistus, mutta Jazzin listoilla oli aiemmin ainakin tänään Devendra Banhartin nimi ja suluissa TBC.

  VastaaPoista
 3. Devendraa juuri tarkoitin. Nyt alkaa vaikuttaa siltä, että suunta pitäisi tonne ottaa. Varmaan Flow'n lisäksi ainoa Suomi-festari, jonne jaksaa vaivautua. Provinssin ja Ruissin sillisalaatit ovat silkkaa pelleilyä ja Joensuu on kaikilla mittareilla kaukana.

  VastaaPoista
 4. Provinssi ja Ruissi kyllä sekoilevat minkä kerkeävät. Lipun hinnat nousee, esiintyjien taso laskee ja kaikkea sekalaista hommataan ihan miten sattuu. Pahalta tuntuu. Ilosaarella sentään on jotain järkeä vielä ollut ohjelmiston kasauksessaan, mutta pahaa vauhtia hinnoittelevat itsensäkin ulos. Leirintä kun maksaa Joensuussa maltaita.

  Flown antia edelleen odotan kovasti. Tulisipa pian!

  VastaaPoista
 5. Provinssi sentään yrittää tuomalla edes hieman harvemmin Suomessa käyviä artisteja. Vaikkei ne tänäkään vuonna ole sellaisia, että itseään jaksaisi paikalle raahata. Merimaa festareineen onkin sitten jo täysin oma lukunsa.

  VastaaPoista
 6. Yeah! N.E.R.D. todellakin kiinnostaisi, harmivaan että taitaa jälleen jäädä väliin :-(.


  (P.S. Intellectual lopetti)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Suomalaisten festareiden alennustilasta voisi melkein tehdä jopa oman kirjoituksen, mutta jos lipuista pyydetään yli 100 euroa, ja paikalle otetaan joka genrestä vähän mitä sattuu, niin tuskinpa paikalle saadaan ketään muuta kuin paatuneimmat fanit. Jotain linjaa vois edes yrittää artistihankitoihin tehdä.

  DPST: N.E.R.D on törkeän kova livebändi. Olin katsomassa niitä Kulttuuritalolla ja koko paikka muuttui hikiseksi tanssihelvetiksi sekunneissa. Parhaimpia keikkoja mitä olen nähnyt. Jos vain suinkin on mahdollisuus mennä niitä katsomaan, niin mene!

  Harmi, että Intellectual lopetti. Kirjoituksesi olivat pääosin hyviä ja varmasti olisivat vain parantuneet ajan myötä. Ootko suunnitellu uutta blogia vai lopetatko julkisen kirjoittelun kokonaan?

  VastaaPoista
 8. Ehkä jonkun vielä aloitan mut en nyt vähään aikaan. Rahasyistä toi nerd varmaan jää.

  VastaaPoista