lauantai 28. tammikuuta 2012

The coolest band in the world!

Nyt kun The Strokeskin on irrelevantti yhtye, niin rock-maailmassa on yksi coolin yhtyeen mentävä aukko. Tai siis oli. Alexis Kraussilla ja Derek Millerillä on karismaa ja cooliutta kahdestaan n. kymmenen yhtyeen verran.Meikä kyllä pitää kovasti Sleikkareiden puhdistuneesta soundista. Nyt bändiä pystyy jopa kuuntelemaan kuulokkeilla ilman korvien kidutusta. Mitä bändin kakkoslevyltä ulos laitettuihin biiseihin tulee, niin Comeback Kid on aivan tajuttoman kova ja Born To Lose on syntynyt häviämään.Kakkoslevy Reign of Terror julkaistaan 21.2.

11 kommenttia:

 1. Arvaa mitä täällä on luukutettu tää viikonloppu... Vielä ku liput Camdenin keikalle löytäis oikeaan osoitteeseen niin mulla on kreisibailut (ainaki) maaliskuun alkuun asti.

  VastaaPoista
 2. Frontside Ollieta?

  Mä oon jääny ihan koukkuun Comeback Kidiin. Siksi oonkin vähän kade Camdenista ja keikasta. Eiks sul oo krebat 24/7

  VastaaPoista
 3. Kertaakaan en oo Frontsidee vielä kattonu ja planning to keep it that way. Toi Sleikkareiden eka veto uudelta levyltä oli aika shaiba, mut Comeback Kid tsaijaijaijai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa pitää toi linja. Aion palata Robiniin vasta, kun se tekee skeittiteemalevyn. Biisejä "Fingerflip" ja "Pop Shove-It" odotellessa.

   Poista
 4. Sovittaisiinko ettei kukaan puhu enää koskaan "sleikkareista" tässä yhteydessä.

  Hyvä biisi. Ja hienoa, että olet taas aktivoitunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viittaako liikaa Slayeriin vai mistä moinen negatiivisuus? Minusta se on mainio lempinimi.

   On hieno biisi ja kiitos kannustavista sanoista! Kai tämä tästä taas lähtee.

   Poista
  2. Ei kai. Kunhan jurnutan. Hyvä väännelmä, mutta tautisen raivostuttava :D

   Poista
  3. Ei se mitään, jurnuttaminen on täysin hyväksyttävää ja mielipiteesi on arvokas. Voi kyllä olla, että tässä osoitteessa lempinimi on juuttunut niin pahasti mieleen, että sitä tulee toisteltua. Ethän ota sitä pahalla? :D

   Poista
  4. Toistele veikkosella, kunhan ehdotin :D

   Poista
 5. Rill Rill on mun mielestä ihan älyttömän hyvä biisi. Muu Sleigh Bellsin tuotanto ei ole napannut ihan samalla asteella. Täytyy silti jatkaa tarkkailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en taas jostain syystä pidä Rill Rillistä niin paljoa kuin yleinen mielipide. Pidän ehkä eniten bändin "nopeista raidoista". Kontrasti hulvattoman riffittelyn ja popahtavien laulujen kanssa on niin herkullinen. Siksi Comeback Kid toimii mielestäni todella hyvin.

   Saa nähdä mihin suuntaan ovat itseään toisella levyllä vieneet. Ensimmäiset kaksi julkaisua viittaisivat paahtamiseen, koska molemmilla konetuplabasarit nakuttavat ja pitävät tempon kovana.

   Poista