perjantai 16. maaliskuuta 2012

Turku valtaa Helsingin

Solina Records, tuo Jori Sjöroosin oma levy-yhtiö saapuu huomenna valtaamaan Tavastian. Paikalle saapuu kolme turkulaista aktia, joista jokainen on erinomainen ja todella kiinnostava.

Ensimmäisenä lavalla saapuu melkoista kuhinaa aikaan saanut Burning Hearts. Bändin n. kuukausi sitten julkaistusta Extinctionsista on pitänyt kirjoittaa jo jonkin aikaa, mutta eiköhän levyn ansaitsemat kehut ole selville tullut, jos on vähänkään seurannut ihan mitä tahansa kotimaisia musiikkimedioita. Biisivalintani on kumminkin kyseisen levyn ulkopuolelta. Lämpenin nimittäin alkuun todella hitaasti, mutta kuultuani Night Animalin aloin minäkin tuntea poltetta sydämessäni.



Tomi Tuomisen Nightsatan on tullut missattua muutamaankin kertaan, mutta tänään näen vihdoin tämän Suomen Goblinin. Kumpaa katsoisi ennen keikkaa, Argentoa vai Carpenteria?



Pääesiintyjänä on mikäpä muukaan kuin Magenta Skycode, joka tänä iltana soittaa debyyttilevynsä IIIII:n kokonaisuudessaan. En ole vielä kertaakaan nähnyt Sjöroosin yhtyettä kunnolla livenä. Viime Flow'ssa näin ehkä noin puolet setistä, mikä tosin olikin aivan käsittämättömän komean kuuloinen puolikas. En odota muuta kuin vastaavaa komeutta kokonaisen setin verran.



Solisevan illan täydennyksenä toimii vielä Hulkkosen Jori, joka pyörittelee levyjä pitkin iltaa. Toivottavasti eivät tuo Turun tautia mukanaan.

1 kommentti:

  1. En vieläkään päättänyt, mitä teen Burning Heartsin kanssa. Mutta Magenta ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista