sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Newsflash: Flow'hun metallilava


Huhut ovat totta. Hipsterikansan suosikkifestivaali Flow on huomannut black metallin orastavan trendisuosion ja tänä vuonna festivaali järjestääkin Provinssin Renegade-lavan hengessä aivan oman metalliteltan.

Siinä missä Provinssissa on Suomen suurimmat konemusiikkijuhlat keskellä festivaaleja, niin Flow'ssa on taas Suomen pienimmät metallijuhlat. Telttaan mahtuu parhaimmillaan viisi ihmistä, mutta jos paloturvallisuussuosituksia rikotaan, niin voidaan yltää viiteentoista.

Syy tähän on teltan genressä. Teltan ohjelmavastaava Cor Psemaski kertoo, että tällä pyritään pitämään teltan esiintyjien skeneuskottavuudesta huolta. "Kaikkihan tietävät, että black metal-bändi menettää uskottavuutensa, jos siitä on kuullut yli viisitoista ihmistä. Siksi teltta on vittumaisen ahtautensa lisäksi myös täysin äänieristetty. Myös pa-laitteistomme on niin paska, ettei bändin musiikista saa yksinkertaisesti kukaan selvää, paitsi aidot genreä ymmärtävät fanit. Hipsterit ja trendipellet voivat puolestamme painua vittuun myös tästä genrestä. Kuolema Liturgylle!"

Teltan esiintyjistä on turha kertoa, koska ne eivät teille sano mitään, ja haluan itsekin kunnioittaa yhtyeiden skeneuskottavuutta, joten en niistä kerro mitään. Huhupuheet tosin kertovat, että Immortal olisi perjantain pääesiintyjä, ihan vain huumori- ja vittuiluarvon vuoksi.Näistä uudistuksista kuulette lisää seuraavien esiintyjäjulkistusten yhteydessä. Kannattaa varautua hyvissä ajoin, koska black metal-univormun hinnat tulevat nousemaan lähiviikkojen aikana hurjasti, kun trendikansa löytää vermeet.

4 kommenttia:

  1. tää oli tiedossa jo pitkään, kiitos kristallipallon. http://www.nrgm.fi/artikkelit/nuorgamin-kristallipallo-paljastaa-musiikkivuoden-2012/

    VastaaPoista
  2. En tiedä tulenko itkemään vai nauramaan, jos Flow oikeasti bookkaa bläkkistä.

    VastaaPoista