tiistai 29. toukokuuta 2012

Maximo Park - The Undercurrents

Jos olisin NME, niin olisin otsikoinut juttuni joko muotoon "Maximo Park is Back!" tai "Maximo Park is ready to save indie". Koska en ole NME, niin tyydyn vähäeleisyyteen.

Maximo Park on palannut ja haluaisin toivoa, että tällä kertaa parhaimmalla levyllään. Bändi kun oli parhaimmillaan todella hyvä. Harmi, että sössivät maineensa umpipaskalla kolmannella levyllään.

Takaisin nykyaikaan, sattumalta törmäsin tähän NME:n toimistolla soitettuun kappaleeseen, joka on mielestäni häikäisevän hieno. Kaunis melodia ja kokonaisuudessaan kappale, joka vetää puoleensa ja pakottaa kuulijan olemaan läsnä. Näin niitä biisejä kuule tehdään!Yhtyeen neljäs levy The National Health julkaistaan parin viikon päästä. Toivottavasti levyversiota, ja levyä, ei ole ryssitty.

EDIT: Video vaihdettu luotettavampaan versioon Youtubesta. The Mahogany Sessionsin veto on periaatteessa aivan sama kuin NME:n toimistossakin vedetty, tällä vain kuuluu koskettimet paremmin.

4 kommenttia:

 1. Oho! Tällainen onkin jäänyt itseltäni huomaamatta! Mutta komppaan, yhtye oli oikea kultakimpale ensimmäisen, mitä mahtavimman levynsä aikoihin. Mitä sitten oikein tapahtui? Totuushan on se, kuten tekstissäsi vinkkailit, että sössittyä tuli, minkä vuoksi bändi joutuu lähtemään uuteen nousuun kyllä kovasti miinuspuolelta. Toivotaan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kanssasi kaikesta. Itse pidin kakkoslevy Our Earthly Pleasuresistakin aika paljon, vaikka siinä yleinen kohkaaminen vähenikin aika reilusti. Quicken The Heartista ei taas löytynyt enää mitään hyvää ja en tosiaan tiedä, miksi niin tapahtui. Tämän biisin perusteella (vink vink, Youtubeen oli vuodettu nelisen biisiä uudelta levyltä) voi odottaa ihan hyvää levyä, jos vaan taso pysyy.

   Poista
 2. ^'Oho' oli minunkin eka reaktio. Biisi aiheutti kylmiä väreitä ja se on aina hyvä merkki! Ikuista katkeruutta aiheuttaa bändin Ilosaarirock-keikan peruuntuminen pari vuotta sitten. Mutta Quicken the Heartin jälkeen miusta tuntuu että mikään ei voi enää aiheuttaa pettymystä - tulee parhaimmillaan positiivinen yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kanssa katkera siihen asti kunnes sairastuin kuumeeseen, enkä päässyt koko Ilosaareen! Ärsytti suunnattomasti, kun missasin Bad Brainsin, Dizzee Rascalin ja ties vaikka mitä muita kovuuksia.

   Samaa mieltä, Quicken The Heartista ei voi muuta kuin petrata.

   Poista