perjantai 4. toukokuuta 2012

RIP Adam Yauch aka MCA

Adam Yauch on yksi suurimmista esikuvistani. Se ei riitä, että Beastie Boys on ollut lempiyhtyeitäni ihan kakarasta saakka. Tämä mies on ohjannut mielestäni yhdet maailman hienoimmista musiikkivideoista ja on tehnyt ihan mielettömän hienoa työtä Oscilloscope Laboratoriesin kanssa elokuvien levittämisessä. Jos olisin elätellyt toiveita ohjaajan urastani vähän kauemmin, niin olisin maininnut Yauchin ensimmäisenä syypäänä uravalintaani. Niin ison jäljen Intergalactic jätti aikoinaan.Ja nyt se mies on poissa. En tiedä miksi nyt tuntuu siltä, että jokin elämässäni muuttui, koska enhän minä miestä tunne. Olen tutustunut häneen vain musiikin, videoiden ja haastattelujen kautta. Ehkä suurin tunne kumminkin on se, että tämä on väärin. Ei näin pitänyt käydä.

Nyt niin kävi. Lepää rauhassa, Adam Yauch, ja kiitos kaikesta. Inspiraatio on ikuista.

5 kommenttia:

 1. Tää uutinen veti kyllä varmaan monen hiljaiseks allekirjoittaneen myös. Muistan kuinka pikkutyttönä oli siisteintä vaan hengailla kotona ja kattoo mtv:tä Intergalacticin toivossa ja sit ku se tuli niin volumet täysille ja naama kiinni telkkariin. Niin siisti se video oli. Ja biisi.

  Ei voi muuta, kun surkuutella ja harmitella mitä musiikkimaailma koki tänään. Itku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama Intergalacticin kanssa, mutta mä jouduin tyytymään Jyrkiin. Oli siisteintä ikinä, kun se biisi ja video tuli. Kerta toisensa jälkeen tuijotin vaan telkkaria suu hämmästyneisyydestä auki ja ihailin.

   Itku tulee vieläkin.

   Poista
 2. Voi että. :´( En edes muistanut, että mies sairasti. No, uutinen sopii tunnelmiin, vaarin hautajaiset tänään...

  VastaaPoista
 3. Voi äly, olin sivistyksen ulottumattomissa ja kuulin tästä vasta nyt! Kylläpä veti hiljaaseks.

  VastaaPoista