lauantai 20. maaliskuuta 2010

Congratulations!

MGMT on tänään laittanut uuden puhutun ja kohutun albuminsa streamattavaksi sivuillensa. Nopean kuuntelun perusteella en voi sanoa pahaa levystä. Toimii!

4 kommenttia:

 1. Tosi hyvää kamaa! Kuulostaa näin ensikerralla paremmalta kuin debyytti! Ehkä pitää ostaa tää vinyylinä niinku se ekakin. Toi on näköjään vuotanut nettiin. Hämmentävää, et jokin välikäsi juontaa aina.

  Täs levys ei nyt ainakaan vielä ole muuta huonoa kuin toi kansi. En sitten tiedä viittiikö tätä lataa netistä, mgmt on silti ihan symppisbändi :D

  VastaaPoista
 2. Yllättävän kovan levyn saivat kyllä aikaan! Useamman kuuntelun jälkeenkin voi sanoa, että debyytti jää tokalle jalkoihin. Kansi on kyllä aivan kamala. :D

  Pitääpä muuten kiittää sua, koska blogissas oleva Junk Culture on ihan vitun hyvä! Loistovideo ja sitäkin parempi levy. Ilman jäbän postausta en olisi tuotakaan löytänyt. KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Aijaa, hienoa! Juu se biisi ja video on hyviä, mutta en mä siitä levystä sillai enempää tykännyt. Kannattaa tsekkaa muutakin sen levy-yhtiön sivuilta, siel on esim. Girl Talkia.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä se toimi kyl levynäkin. Jos muuten tuollainen samplepohjainen musa enemmänkin kiinnostaa, niin kannattaa tsekata The Avalanches ja DJ Shadow. The Avalanches on vähän hämärämpää, mutta DJ Shadowta parempaa instrumentaalihoppia ei löydä.

  Girl Talk onkin hyvin tuttu tuolta levy-yhtiöltä. Pitänee tsekata muutakin, jos löytäisi helmiä.

  VastaaPoista