tiistai 16. maaliskuuta 2010

Videohehkutus: Lady Gaga & Beyonce - Telephone

Musiikkivideot ovat taidetta. Parhaimmillaan musiikkivideot viihdyttävät, herättävät tunteita ja esittävät kysymyksiä, niin kuin hyvän taiteen kuuluukin. Tämän kun olen saanut sanottua, niin voinen esitellä tämän vuosikymmenen toistaiseksi hienoimman ja mielisairaimman videon.

Vaikka Lady Gaga on mielestäni luonut imagonsa friikkisirkuksellaan ja siten hieman kyseenalaisesti, niin jollain tapaa on pakko arvostaa sitä, että vielä on artisti, joka pääsee mainstreamiin olemalla aivan tolkuttoman sekaisin. Uskomattominta on, että tämänkin videon budjetti on varmasti muutaman miljoonan dollarin hujakoilla ja siinä ei ole yhtään elementtiä, mikä olisi yleisöä kosiskelevaa. Katsokaa ja ihmetelkää.

2 kommenttia:

  1. Toi on ihan älyttömän cool video! Pakko samalla myöntää et rispektit Gagaa kohtaan on noussut Pokerfacen jälkeen aika roimasti. Mahtii työtä tämä!

    VastaaPoista
  2. Cool on juuri se sana, millä tuota videota pitää kuvata. Lady Gaga on aika ristiriitainen hahmo mulle. Toisaalta se tekee juttuja joita on pakko arvostaa, mutta silti siitä paistaa vähän turhan paljon laskelmoiminen. Siitä huolimatta Lady Gaga on varmaan mielenkiintoisin hahmo pop-maailmassa kymmeneen vuoteen ja siksi äärimmäisen arvostettava.

    VastaaPoista