tiistai 29. kesäkuuta 2010

Keikkauutisia

Kun eilisestä tuplakeikkailusta on toivuttu, niin tänään tuli tuplaten hienoja keikkauutisia. Ensimmäinen ja merkittävin on Wu-Tang Clanin saapuminen The Circukseen 27. heinäkuuta. Lehdistötiedotteen mukaan koko poppoon pitäisi saapua paikalle edesmennyttä Ol' Dirty Bastardia lukuun ottamatta. Vaatimattomia nimiähän tuohon porukkaan kuuluu. Jos Method Man, Ghostface Killah, Raekwon, RZA, GZA ja Inspectah Deck eivät sano sinulle mitään, niin et tiedä mitään hiphopista ja sinun kuuluu palata kouluun.

Toinen hyvä uutinen on se, että Gaslight Anthem saapuu 2. marraskuuta jälleen Tavastialle. Viime kesänä yhtye kävi esiintymässä Tavastialla ja Ruisrockissa, mutta itse missasin molemmat. Jos nyt pääsisin jopa paikallekin. Tämä lämmittää.

Nämä eivät enää ole kovinkaan tuoreita uutisia, mutta kun tuntuu, että näiden esiintyjien saapuminen on jäänyt täysin vaille huomiota blogosfäärissä ja muutenkin musiikkimedioissa. Helsingin Juhlaviikkojen Huvilatelttaan saapuu siis esiintymään Martha "Rufuksen veli" Wainwright ja The Very Best. Wainwright esittää Edith Piafin kappaleita 30.8. ja The Very Best tuo afrohousea Tokoinrantaan 27.8. Suosittelen molempia keikkoja!

LISÄYS! Teenage Fanclub tulee myös marraskuussa Helsinkiin esiintymään! Nosturi toimii keikkapaikkana 18. marraskuuta järjestettävälle keikalle. Liput tulevat myyntiin perjantaina 2.7 ja kustantavat 27 euroa. Syksy näyttää jälleen hyvältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti