sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Super Bowlin pahat tytöt

Ketä kiinnostaa vaalit, kun ei siellä ole edes puoliaikashow'ta, jossa Madonna keikuttaa kuuskymppistä vartaloaan Nicki Minaj'n ja MIA:n kanssa. Madonnan täky illalle, eli uuden sinkun ensiesitys livenä voi jotakuta kiinnostaa, mutta itseäni kiinnostaa enemmän hänen kanssaan esiintyvät kilpasisaret. Kumpi heistä onkaan kovempi tyttö?

Kilpailu käydään molempien viimeisimmillä sinkuilla. Kummatkin kun ovat niillä pahoja. Aloitetaan Nickistä.

Minajin tekemiset tuntuvat menevän vähän aallottain. Välillä hän haluaa olla popin supertähti, mistä Super Bass toimikoon esimerkkinä ja välillä rääväsuisin räppäri maan päällä, mistä viimeisin sinkku Stupid Hoe on täydellinen todiste. Biisi on soinut iPodissani repeatilla koko viikonlopun, koska se on aivan tajuttoman kova. Biitissä ei oikeastaan ole yhtään mitään, mutta silti siinä tapahtuu koko ajan jotain ja Minaj'n törkyinen suu on parasta ikinä. Vuoden kovimpia biisejä ja luulisi uppoavan Missy Elliotin faneille.


M.I.A.:n Bad Girls taas, noh, kyllähän sen tahdissa päätään voi nyökytellä varovaisesti, mutta mieleen ei jää yhtään mitään. Jännää, että M.I.A. julkaisee uuden levynsä ensimmäisenä sinkkuna noin laimean biisin. Aiemmin sinkkukärkinä kun on ollut melkoista bangeria, mitkä pistävät klubit sileiksi sekunneissa. Ehkä nyt ollaan mietitty radioaaltoja, minne Bad Girls uponnee hyvin tasapaksuudessaan. Onneksi Romain Gavrasin ohjaama video on todella päheä "Lähi-itä meets blingbling"-meiningissään.


Kumpi vie voiton? Se nähdään huomenna. Jos jompikumpi mainitaan Madonna-uutisoinnissa edes sivulauseessa, niin voittaja on siinä. Veikkaan, että rääväsuut jäävät jalkoihin, kun Madonna sheikkaa berberiään housuissa, jotka hädin tuskin mahtuvat päälle, ja vetää ainoan ilmeen, minkä Botox-kuurin jälkeen kasvoillensa saa. Täkynä toimiva uusi sinkku kun ei voisi vähempää kiinnostaa ketään, jolla on jotain makua.


Mitä Super Bowliin tulee, niin go Patriots!

6 kommenttia:

 1. Mutta Madonnalla on silti parikymmentä vuotta etumatkaa näihin tyttösiin ja on kuitenkin luonut uransa silloin, kun autotunesta ei vielä tiedetty mitään. Tuo uusi biisihän on ihan hirveetä kuraa ja toivoisin, että Madonna lopettaisi jo (eikä yrittäisi juosta kaikkien trendien perässä). Mutta arvostus Madonnaa kohtaan on aika paljon korkeammalla kuin näitä kahta muuta (puhumattakaan Gagasta). Katsotaan 20 vuoden päästä muistaako kukaan enää MIA:a tai Nickiä, mulla on vaikeuksia muistaa niitä edes nyt. Mutta tuossa Madonnan biisissä varmaan kaikki yrittävät hyötyä toinen toistensa suosiosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madonna on ihan omassa sarjassaan, eikä sitä sieltä kukaan kampea pois, vaikka sen viimeisestä hyvästä biisistä olis se 20 vuotta. Jostain se repii uuden fanisukupolven toisen perään ja nostalgiapäissään olevat kasarin lapset käyvät keikoilla hinnalla milla hyvänsä.

   Mitä arvostukseen tulee, niin ajat muuttuvat. Ei kenestäkään tulee enää koskaan Madonnan tapaista supernimeä. Kaikki on niin pirstaloitunutta ja popissakin nimet vaihtuvat entistä nopeammin. Musta M.I.A:lla ja Minaj'lla on potentiaalia, koska kummatkaan eivät lokeroidu pelkästään yhteen genreen. Crossover-potentiaalia on. Ja kummallakin on hyviä biisejä, sekä M.I.A:lla kaks hyvää levyä. Haters gon hate. ;)

   Poista
 2. Tosi kauhee toi Madonnan uus sinkku. Melkee pystynyt kuuntelee kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se joo kummoinen ole. Mulla tuli siitä tosin mieleen Madonnan Austin Powersiin tehty Beautiful Stranger jostain syystä.

   Poista
 3. Musta toi M.I.A:n biisi on todella hyvä. Ei imo kauheen tasapaksu. Eihän Paper Planeskaan ole kauheen menevä biisi, mutta silti taitaa olla M.I.A:n ehkä tunnetuin biisi? Nickin biisi tietenkin myös todella hyvä ja se sais pysyä tos räppäyksessä kuten on ymmärtääkseni myös aikomus. Saa nähdä sitten miten homma jatkuu kun levyt tulee, mutta oikeastaan odotan molempia. Madonna ei kauheesti kiinnosta. Se biisi Pharrelin kanssa aikoinaan ehkä vielä menetteli, mutta tää ja Celebration ja mitä niitä nyt on niin on jo älyttömän tylsiä. Ois pitäny lopettaa aikoja sitten.

  - GP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä automaattisesti vertasin sitä aiempiin levyihin ja biiseihin, joihin verrattuna se oli vähän tylsä. On se kyllä kuuntelujen myötä parantunu, etten välttämättä enää olisi ihan noin tyly sanoissani. Levy(j)ä venaillessa!

   Madonnallakin vähän aaltoilee noi touhut. Confessions on a Dancefloorilla oli montakin hyvää juttua, mutta ei noi ihan tuoreimmat ole kyllä kummoisia olleet. Mikäs siinä, jos vanhanakin jaksaa vielä heilua.

   Poista