tiistai 26. tammikuuta 2010

Täysin kritiikitön ennakkohehkutus: Blur & No Distance Left To Run

Blur teki viime kesänä kaikkien yllätykseksi reunionin. Graham Coxonin ja Damon Albarnin repeytyneet välit paikattiin ja ensimmäisenä tekona ilmoitettiin keikka Hyde Parkiin. Keikkojen jälkeen bändi vetäytyi julkisuudesta ja syksyllä selvisi, että bändillä ei ole mitään tarkoitusta jatkaa keikkailua, saatikka tehdä levyä tulevaisuudessa.

Testamentiksi julkaistiin viime viikolla dokumentti nimeltä No Distance Left To Run. Siinä bändi kertoo omin sanoin tarinansa huipentuen viime kesään. Dokumentin on siis voinut nähdä elokuvateattereissa ympäri maailman viime viikosta lähtien, mutta ei tietenkään Suomessa. Kaikissa muissa pohjoismaissa kylläkin. Suomalaisten täytyy tyytyä traileriin ja 15. helmikuuta julkaistavaan dvd:hen.Dvd:n ekstrana tulee ensimmäinen Hyde Parkin kahdesta keikasta ja nyt pääsen kehumaan. Itse sain lipun kaverini kanssa tuolle keikalle ja olimme siis siellä. Se oli elämäni hienoimpia kokemuksia Barcelonan pelin kanssa. Yhdelläkään Suomessa järjestetyllä keikalla en ole moista omistautumista nähnyt yleisössä. Todisteeksi traileri.

2 kommenttia:

 1. Toi keikka on myös spotifyssa
  http://open.spotify.com/album/4s4QIAQ1gpnuGWT5KZKjtr

  Mutta ainakin itse haluaisin nähdä ton dvd:llä, koska silti aika hyvin tehty.

  VastaaPoista
 2. Molemmat Hyde Parkin keikat löytyvät cd:llä. :)

  Dvd:tä odotan kyllä ihan mielettömällä innolla. Dokkari on kuulemma hyvä ja keikka on hauska nähdä uudestaan. Ainakin yleisön määrää ei paikan päällä tullut tajuttua. Ainakaan niin, että sitä populaa oli noin helvetisti.

  VastaaPoista