maanantai 6. joulukuuta 2010

Tech-yes

Nopea postaus konemusiikin ihmeellisestä maailmasta. Briteistä kun on kajahtanut ja kovaa!

Simian Mobile Disco julkaisi vähän yllättäen uuden levyn viikko takaperin. Olen missannut kaiken ennakkohypen aika täysin, jos sellaista on edes ollut. Aiemmista SMD:n levyistä olen jonkun verran jopa diggaillut, mutta Delicacies iskee ja kovaa. Minimalistisempaa ja teknompaa soundia koko levyllinen. Toimii. Jo levyn avausraita Aspic laittaa teknonoviisin heilumaan. BTW olen tosiaan noviisi teknon suhteen, joten teknointoilijat linkkailkaa hyvää musaa mulle! Olisin hyvin kiitollinen.Dubsteppaajat ovat myös iskeneet ja kovin on ollut Mount Kimbie. Dubstep ei ole onnistunut albumiformaatissa herättämään suurempia intohimoja oikeastaan koskaan. Ei edes Burial, vaikka hehkutus on ollut mieletöntä. Mount Kimbien Crooks & Lovers on myös lähes puhkikehuttu, mutta aiheestakin. Kyseessä kun on ihan mielettömän hyvä plätty kokonaisuutena. Vähän erilaisempaa dubia kuin mihin jengi on alkanut Magnetic Manin myötä totuttautumaan. Saattaa myös hyvin olla vuoden levyjen joukossa!Magnetic Manista puheenollen, Bengan remixaamana Perfect Strangerkin lähtee lentoon ihan eri tavalla. Remix-neitsyys korkattu!James Blaken hieno cover-versio Feistin jo ennestään huikeasta Limit To Your Lovesta on myös ollut paljon puhuttu ja linkattu biisi ympäri nettiä. Tykkäilen myös itsekin! Ja älkää pliis kuunnelko läppärin kaiuttimilla tätä kappaletta. Bassot menee hukkaan!Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille rakkaille lukijoilleni! Muistakaahan tsiigata se Tuntematon Sotilas!

4 kommenttia:

 1. Eiköhän sovita hyvässä yhteisymmärryksessä, että heitetään tää fixipoolokuona niin sanotusti hitusvinkulaan. Tos on sulle kunnon teknoo, ole hyvä ;) http://www.youtube.com/watch?v=E-DZ0KtR3RY&feature=channel

  VastaaPoista
 2. Hahahaha! Kiitos! :D Oli juuri sitä, mitä toivoinkin.

  VastaaPoista
 3. Meikäl kyl ainaki toi Mount Kimbie on ihan ykkösiä, voittaa Magnetic Manit ja Ruskot kuusnolla. Ja James Blake vaa kovenee joka kuuntelukerta!

  VastaaPoista
 4. On toi Mount Kimbie helposti paras dubstep-levy minkä mäkin oon kuullu! Tosi kovaa musaa. James kans iskee ja kovaa!

  VastaaPoista