keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Tokimonsta

Wonky. Kuulemma genren nimi. Hyvä tietää.

Tokimonsta on siis wonkya. Wonky-artisteihin kuuluu Wikipedian mukaan myös Flying Lotus, jonka musiikki tulee ensimmäisenä mieleen Tokimonstaa kuunnellessa. Tokimonstan taustalta löytyy japanin-amerikkalainen Jennifer Lee, joka on muutaman vuoden ajan jo tehnyt musiikkia. Tänä vuonna neidiltä ilmestyi levy nimeltään Midnight Menu.


Midnight Menu on siis instrumentaalista hiphopahtavaa konemusiikkia. Biitit ovat kumminkin sen kuuloisia, kuin ne lilluisivat veden alla ja saisivat elää siellä omaa elämäänsä. Tämän runollisemmin en musiikkia pysty kuvailemaan. Jos olet kuullut Flying Lotusta, niin tiedät suunnilleen mitä odottaa. Tokimonstan valtti on kumminkin vahva sielukkuus, mikä biiseistä huokuu. Levyllä on hyvässä tasapainossa myös aggressiivisempiakin raitoja, mutta yleisesti aika letkeissä tunnelmissa mennään. Lämmittää kovasti näillä pakkasilla, varsinkin kun oma kämppäkin on kylmä kuin pakastin. Mihin tarvii lämpöpattereita, kun on Tokimonsta.

Midnight Menu on jo kaupoissa ja maistiaisia löytyy Youtubesta, jos niitä kaipailee. Keikan voisi vaikka pohjoiseenkin järjestää. Flow, anyone?Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti