lauantai 11. joulukuuta 2010

Vuoden 2010 parhaat biisit: Lissää kuplii

Kuplailu jatkuu vielä yhden postauksen verran. Luvatusti tämä sisältää aggressiivisempaa menoa. Ensi viikolla mennään parhaiden levyjen pariin ja silloin otetaan järjestysluvut käyttöön. On tämä listailu hurjaa puuhaa!

The Black Keys - Tighten UpTykkäsin todella paljon parin vuoden takaisesta Attack & Release'sta, mutta Brothers oli paha pettymys. Muutama ässä biisi ei pelastanut mielestäni todella hajanaista kokonaisuutta. Next Girlin groove on kumminkin vuoden kovimpia. Video on myös yksi härskeimmistä koskaan.

Surfer Blood - SwimSurfer Bloodin debyyttilevy oli todella lupaavan kuuloinen. Ei lopulta hirveästi sen enempää. Seuraavalta levyltä uskaltaakin sen takia odottaa paljon enemmän!

Wavves - Post-AcidWavvesin suffaus-skeittaus-pajauttelu-rock parani todella paljon viimeisimmälle levylle. Muutama ihan tajuttoman kova biisi oli levyllä, mutta sitten oli taas mitäänsanomattomuuksiakin joukossa. Siitä huolimatta diggasin levystä ihan kohtuullisen paljon.

Sleigh Bells - Infinity GuitarsSleigh Bellsin helvetin aggressiivinen tyyli viehätti todella paljon. Tavastian tammikuun keikkaa odotellessa.

I Walk The Line - Neon LightsI Walk The Linea tuli jostain syystä välteltyä ennen Language Of The Lostia, mutta onneksi tuli nyt tutustuttua. Todella hyvä bändi, todella kova levy ja todella hieno biisi!

Grinderman - Heathen ChildGrindermanin kakkosta on tullut kuunneltua vasta pari kertaa, mutta ne parikin kertaa ovat vakuuttaneet kovasti. Heathen Child erottuu silti parhaiten joukosta.

Kings Of Leon - The FaceTaidan olla niitä harvoja, jotka pitivät Kings Of Leonin uusimmasta levystä ja uskaltavat sen vielä myöntää. Vähän sieluton ja hahmoton levy oli tällä kertaa, mutta siitä huolimatta ihan hyvä. Ja tää biisihän on kova!

Fatboy - Bad News From Pretty Red LipsNyt kun Baseballskin on käynyt viemässä tyhmien suomalaisten rahat, niin fiftarista voi tykätä ilman tunnontuskia. Edelleenkin rock 'n' roll on aika vieras ja outo genre itselleni, mutta Fatboy miellyttää. Bad News From Pretty Red Lips on varsinkin ihan tykki biisi!

The Naked And Famous - Young BloodSiitä ei ole kauaa, kun The Naked And Famousia hehkutin, mutta pakko on taas. Hyvä bändi ja hyvä biisi, jonka myös BBC noteerasi.

Caribou - OdessaEdelleen ihan vitun kova! Levyä en ole kai jaksanut vielä kertaakaan kuunnella alusta loppuun. Shame on me.

Hurts - Wonderful LifeHurtsilta tuli kaksi vuoden parasta biisiä ja levyllinen pettymyksiä. Vihaaminen on niin Rumbaa, mutta tulin Hurtsin levyä kuunnellessa lähes vihaiseksi siitä hukatusta potentiaalista, mikä tälläkin yhtyeellä oli. Toinen levy jos jatkaa vielä yhtä juustoisen pateettisissa merkeissä, niin tapan kaikki ne teinitytöt, jotka näitäkin kuolaa.

Jo Stance - Hey GirlJohanna Förstin ja Teppo Mäkysen soulproggis miellytti ja olikin vuoden kovin Ricky-Tick-julkaisu. Kilpailu tosin oli todella kovaa. Vuoden parasta soulia tämä ei sentään ollut.

4 kommenttia:

 1. Ihan hyviä biisejä. Odotan sun levylistaas, ainakin itse tosi vaikea tehdä se tänä vuonna.


  - Golden Platitudes

  VastaaPoista
 2. Siksi tää mun listatouhuilu onkin paisunut, kun on iso kasa levyjä, mitkä pitää ainakin mainita ja sitten olisi vielä ne, mitkä pitää rankatakin.

  Huomenna varmaan tulee ekat kymmenen plättyy.

  VastaaPoista
 3. "Vihaaminen on niin Rumbaa" <3

  HATERS GONNA HATE!

  VastaaPoista