tiistai 10. elokuuta 2010

It's not a video, it's a painting

Kanye Westin Power sai ansaitsemansa videon. 103 sekunnin klippi on videon muodossa oleva maalaus, joka sopii Kanyen egolle kuin nakutettu. Voi kun Jay-Z olisi yhtä sekaisin.Nick Cave on hieno mies ja Grinderman on hieno projekti. Grinderman on syksyllä julkaisemassa uutta levyä, jonka ensimmäinen sinkkulohkaisu Heathen Child jatkaa samalla linjalla ensilevyn kanssa. Biisi on todella kova ja video on semisti villi. Toimii.Toinen video on sentään NSFW-kamaa, mutta julkkiscameoita ei ollut kummassakaan. Voikohan enää edes tehdä videota, jos ei ole jompaakumpaa elementtiä?

2 kommenttia:

  1. Outoa, ettei Suomessa Nick Caven Grinderman-projektia ole kovasti noteerattu. Kuulin Grindermanista vasta, kun luin englanninkielistä musiikkilehteä.

    Videosta sanottava sen verran, että ainakin musalehden artikkelin perusteella ainakin Nick Cave oli kovasti innoissaan tuosta videosta. Kuulemma käsikirjoitusta oli mietitty pitkään ja videossa on sanomakin...

    VastaaPoista
  2. On joo totta, että tuo Grinderman on jäänyt aika vähälle huomiolle. Ehkä ihmiset ajattelee vieläkin, että se on pelkkä Nick Caven terapiaprojekti.

    Kyllähän tuosta videosta ainakin symboliikkaa löytyy, josta jotain sanomaakin voi yrittää repiä. :D

    VastaaPoista