torstai 16. syyskuuta 2010

Kanyespam

Jotta en unohtaisi lempiräppäriäni, niin Kanye esiintyi MTV VMA-awardseissa ja esitti uuden sinkkunsa Runaway, joka herätti hilpeyttä ja kohua "let's have a toast for the douchebags" laininsa takia. Kaiken kohun alta löytyy kumminkin oikein hyvä biisi, mutta eipä tämä samanlainen tajunnanräjäyttäjä ole kuin Power. Tiivistämistäkin voisi herra West harrastaa, mutta meneehän se näinkin. Niin ja biisistä tulee 40 MINUUTIN MUSAVIDEO! Vielä nimeämätön levy on tulossa näillä näkymin marraskuussa, mutta otapa tuosta jätkästä nyt selvää. Youtubesta ei löydy kuin päin vittua pitchattu versio, joten mene Funkmaster Flexin sivuille streamaamaan tai lataamaan koko biisi koneellesi.

4 kommenttia:

 1. Oon kyllä vähän ylitunteellinen ja ylianalysoiva ja ylikaikkea, mut mussa toi biisi ei herättänyt millään tavalla hilpeyttä, vaan kattelin sitä ihan itku silmässä. Se oli niin liikuttavan hieno aina lyriikoista itse esitykseen, ja musta se oli jotenkin tosi aito ja - oiskohan anteeksipyytävä oikee sana tähän? Ja se Swiftin biisi Kanyesta oli sekin hurjan hyvä. Jotenkin niissä molemmissa lyriikoissa vaan korostui anteeksipyyntö ja anteeksianto, ainakin mun silmääni/korvaani. Tai sit olin vaan jotenki tosi herkillä sillon... Mut niin, hienoja oli joka tapauksessa - niinku aika lailla koko show.

  VastaaPoista
 2. Emmää oo koko VMA:ta nähnykään. Katoin vaan Kanyen ja Florencen esitykset. Jos Kanyen biisejä analysoidaan, niin joka levyllä on ollut joku biisi missä se pyytelee persoonaansa anteeksi, tai no koko 808's oli sitä. Jatkumoa tämäkin on, enkä mä tosta kyllä löydä mitään Swiftiin viittaavaa, enkä mä kyllä siitä Swiftinkään biisistä mitään tiedä. Surullinen biisihän toi on tavallaan, mutta onhan toi koko kertsi jotenkin ihan helvetin huvittava. Livenähän Kanye tunnetusti on helvetin tunteellinen ja antaa aina kaikkensa.

  Kanyen sampleri-touhut oli kyllä ihan vitun siistejä VMA:ssa! Tää studioversio kuulostaa tosi tylsältä verrattuna siihen.

  VastaaPoista
 3. "I wrote a song for Taylor Swift that's so beautiful and I want her to have it. If she won't take it, then I'll perform it for her."

  Kai se - ainakin toistaseks (?) - on jokaisesta itestään kiinni, haluaako ymmärtää ton Runawayn sinä biisinä, josta Kanye tossa tweetissään puhuu. Ja oli tossa tweetissä kyse Runawaysta tai ei, niin en ite suostu uskomaan, että Kanye olis viime vuoden tapahtumien jälkeen valinnut tonne VMA:han esitettäväks mitä tahansa uutta, hienon kuulosta ja nättiä biisiään, ihan vaan siks, että se jokin random biisi nyt vaan sattuis oleen Kanyen hienoin uus biisi. Jonkinasteista laskelmointia tai joku "tarkotus" ton biisivalinnan takana on pakko olla ja mun mielestä järkeenkäyvin selitys olis se Swift. Vaikka no, mistäs sen vois tietää varmaksi.

  En oo ite tutustunu Kanyen tuotantoon paljon yhtään, mut ton esityksen perusteella jopa minä jään mielenkiinnolla oottaan sitä seuraavaa levyä.

  VastaaPoista
 4. "Never was much of a romantic
  I could never take the intimacy
  And I know it did damage
  ‘Cause the look in your eyes is killin’ me
  I’m guessin’ you’re at an advantage
  ‘Cause you could blame me for everything
  And I don’t know how I’ma manage
  If one day you just up and leave"

  Ihmissuhdesotkubiisiltä vaikuttaisi tuon versen perusteella. Tietty tuossa on tosi yleiselläkin tasolla anteeksipyytelevä sävy, joten VMA:ssa voi yleisöllekin kertoa, että olen pahoillani teoistani, olen kusipää ja jengi antaa anteeksi.

  VastaaPoista