keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Uutta Leonin Kunkkuja

Kings Of Leon taitaa olla tällä hetkellä maailman isoimpia rock-bändejä, mutta mitäs tällainen kellarissa asuva indierunkkari muista kuin kavereiden bändeistä tietäisikään. Totta puhuen olen diggaillut Kings Of Leonin tuotannosta jo pitkään ja nykyisetkin tuotokset ovat miellyttäneet, vaikka soundi on juurevasta Amerikan-rokista liikkunutkin stadioneita syleileväksi, niin mielestäni yhtye on onnistunut tekemään hyviä biisejä. Ensi kuussa tulee uusi levy ja tänään yhtye julkaisi ensimmäisen sinkun kuultavaksi, joka on nimeltään Radioactive. Ristiriitaiset fiilikset ovat vielä parin kuuntelukerran jälkeen, mutta kuorolaulu ainakin miellyttää. Kitarariffi on aika tylsä ja Caleb voisi irroitella vielä enemmän. Mitäs itse olette tästä biisistä mieltä, vai pystyykö näin sell outtia musaa edes kuuntelemaan?

5 kommenttia:

 1. Kings of Leon hämmentää mua. Aina, kun kuulen niiltä yhden tosi hyvän biisin, kuulen seuraavaksi sellaisen, joka ei kosketa oikein mitenkään. Radioactive on tätä jälkimmäistä kategoriaa. En löydä tästä biisistä mitään aitoa fiilistä, laskelmoidulta kuulostaa. Amerikan-versio Coldplaysta: taitavasti tehtyä, mutta enimmäkseen yhdentekevää.

  VastaaPoista
 2. Vähän ristiriitaiset fiilikset täälläki. Jotenkin tosi U2 mainen. Kuorosta taas tulee muuten mieleen eräs Killersin kappale. Video on ihan hyvä.
  Ei tää biisi silti mikään pettymys ole, mutta ite odottaisin jotain tosi kovaa singleä kuten Sex On Fire, tää on ehkä vähän hitaasti lämpiävä. Mut ei väliä singleillä jos ite levy ois vähä vanhemman Leonin tyylistä.

  Pari musavinkkiä: kokeile Brandon Flowersin sooloa tai John Legend & The Rootsin uutta sinkkua. Hyvää kamaa.

  - Intellectual Shit

  VastaaPoista
 3. Killers ja U2 pyöri mullakin mielessä, väkisinkin, mut niistä huolimatta tää biisi tökki ainaki mun tärykalvoilla harmillisen paljon. Ei mitään kliimaksia, vai oliko? Meni multa jotenki ohi. Ei huono, mut ei niin hurjan hyväkään.

  VastaaPoista
 4. Vähän mitäänsanomaton fiilis on tuosta biisistä. Ei ole oikein kunnon melodiaa, eikä kyllä mitään kunnon kitarariffiäkään. Ainoa mieleen jäävä asia on tuo lopun lapsikuoro. Tällästä stadionfiilistelyähän tää on, mitä U2 on tehnyt koko 2000-luvun. Paljon paremmin vain. Video on kyl kiva.

  Kings Of Leonille tekisi ihan hyvää palata juurilleen ihan kunnolla ja saada musaan takaisin vanha rosoisuus. Because Of The Times oli vielä hyvää suurelle yleisölle suunnattua rokkia, mutta nyt tuntuu kaikki särmä kadonneen jonnekin. Pahaa pelkään, että KOL:n eka floppi tulee nyt.

  Ja lopuksi Intellectualille, Brandonin sooloa yritin tsekkailla, mutta tökkii todella pahasti. Rootsin ja John Legendin sinkku oli kyllä hyvä ja levyä venailen innolla.

  VastaaPoista
 5. Mä kuulin tästä jokin aika sitten jonkun huonolaatuisen liveversion ja se kuulosti paremmalta kuin tämä. :D Kings Of Leonin fanina ajattelin kuitenkin ostaa uuden levyn, on se vaan niin hyvä bändi, vaikka tämä biisi ei pahemmin sytytäkään.

  VastaaPoista