maanantai 15. marraskuuta 2010

Doncamatic ja Daley

Gorillaz julkaisee uuden singlen 22. päivä tätä kuuta. Singlen nimi on Doncamatic ja vokaalit siihen on käynyt laulamassa manchesterilainen tulokas Daley. Doncamatic on siis täysin uusi biisi, joka ehkä ennakoi "iPadilla nauhoitettua" uutta levyä, tai sitten ei. Siitä huolimatta tykkään Doncamaticista kovasti, vaikka biisi on Gorillazin ja ehkä jopa Damon Albarnin tuotannon popeinta. Hämmentävän näköinen Daley tuo biisiin oman säväyksensä komean soulahtavalla äänellään. Popitetaan Doncamaticia siihen asti, kunnes uudesta levystä saadaan muutakin tietoa, kuin Damonin aikomukset saada levy markkinoille ennen joulua. Blurkin saattaa ehkä tammikuussa tehdä jotain...

Gorillaz - Doncamatic (All Played Out) (feat. Daley)

Gorillaz | Myspace Music Videos


Biisin laulaja Daley oli siis itselleni aivan uusi tuttavuus ja miehen äänen kuullessani häneen oli paneuduttava tarkemmin. Daley on siis Manchesterista ponnistava uusi soul-lahjakkuus, joka parhaillaan on Facebookin mukaan työstämässä debyyttilevyään. Pari maistiaista miehen tuotannosta kumminkin löytyy Youtubesta ja varsinkin versiointi Maxwellin Pretty Wingsistä on komeaa kuultavaa. Kylmät väreet nousi pariinkin otteeseen pintaan ja se ei ole huono merkki.Rainy Day taasen on ehkä hitusen turhan juustoista ja pikkasen liian lussua ollakseen kunnollista kutusoulia. Daleyn ääni on silti ihan omaa luokkaansa myös tässä. Eiköhän tässäkin blogissa hehkuteta lisää, kun levystä tippuu enemmän tietoja.

3 kommenttia:

 1. Doncamaticin studioversion kuultuani luulin, että Daley on nainen. Ja jotenkin studioversio kuulosti vähän sekavalta. Sitten liveversion nähtyäni kaikki loksahti kohdalleen! Daley on tosi cool ja biisikin tarttuva.

  Damon ei tee mitään huonoa, ikinä.

  VastaaPoista
 2. Mulla kävi ihan täysin samoin. :D Luulin Daleyta naiseksi ja NME:n sivuilla ollut liveklippi avasi biisin täysin. Nyt Doncamaticista voikin nauttia kunnolla!

  VastaaPoista
 3. Noin kävi mullekin, kun kuulin biisin ekaa kertaa. Helpottavaa kuulla, etten ole ainoa :'D En vielä osaa sanoa, pidänkö biisistä, vai en. Vaatii varmaankin vielä muutaman kuuntelukerran.

  VastaaPoista