maanantai 8. marraskuuta 2010

Jonsi livenä!

Ei, Jónsi ei tule Suomeen, mutta melkein sama asia, eli Jónsilta tulee livelevy. Go Live-niminen paketti tulee ulos jo 29. päivä marraskuuta, ja se sisältää dvd:llä Lontoon keikan tämän vuoden maaliskuulta ja cd:n Belgian keikasta toukokuulta. Viisi uutta biisiä on myös eksynyt mukaan, joidenka nimet ovat Icicle sleeves, Stars in still water, Saint naive, - oma lempparini - New piano song ja Volume pedal song. Tarkemmat tiedot löytyvät Jonsin sivuilta.

Ja miksi tästä pitäisi innostua? Koska Jónsi ei newsletterin mukaan Suomeen enää tule. Suora lainaus sähköpostikirjeestä: "Over the next two months, jónsi will play the united states, united kingdom, belgium, the netherlands, south korea and japan before finishing up the tour at a home-coming concert in reykjavík on the 29th of december." Tyydytään sitten livelevyyn. Mikäköhän se Flow'n "syysyllätys" mahtaa olla?

7 kommenttia:

 1. Mäkin oon miettinyt tota Flow'n "syysyllätystä". Kohta alkaa olla jo vähän kiire, tai siitä tulee talviyllätys.

  VastaaPoista
 2. Mäki oon miettinyt tota syysyllätystä.. Talviyllätys nimenomaan, tai kohta Flow 2011 -yllätys.

  Tää otsikko kyllä hämäsi, ei saa kiusata ihmisiä! :D

  VastaaPoista
 3. Eiköhän joku lipputarjous sieltä vielä tule kohta. Viime vuonna oli joku joulutarjous kolmen päivän lipuille. Varmaan samanlaista luvassa eksklusiivisempana. Jonsiahan huhuiltiin "ihan varmana syysyllätyksenä". :D

  Yritän jatkossa kiusata vähemmän. Ehkä. :)

  Pulp olis muuten kiva syysyllätys!

  VastaaPoista
 4. No niin, nyt mulle ei kelpaakaan enää mikään muu syysyllätys, kuin Pulp Flow'hun!

  VastaaPoista
 5. En tiedä arvasko monikaan tätä "yllätystä", joten yllätyimme syksyllä. M.O.T.

  VastaaPoista