maanantai 1. marraskuuta 2010

Pink Power!

Hypetetäänpä nyt ennakkoon pitkästä aikaa ja tällä kertaa hypen uhrina on debyyttiartisti. Nyt on meno hurjaa ja meno on hurjaa Nicki Minajillakin. Nicki on siis naisräppäri, jonka räpit ovat herättäneet kiinnostusta sekä Draken, että Kanye Westinkin biisien taustalla.


Naisräppäreitä ei ole mainstreamiin noussut yhtäkään Missy Elliotin jälkeen ja Missyltäkään ei ole uutta materiaalia tullut oikeastaan yhtään viiteen vuoteen. Nicki onkin siis piristävä poikkeus räppiporukoissa ja onneksi Nicki Minajia ei tarvitse hehkuttaa vain siksi, että hän on nainen, vaan siksi, että tältä rääväsuulta tulee suusta sellaisia juttuja, että monella muulla valahtaa kakat housuun. Kuunnelkaapa tuo Monsterin verse (3.35 ->). DAMN!Nicki on erottautunut joukosta juuri vierailuidensa ansiosta. Kaikki Nickin oma materiaali, mitä on ennakkoon tullut, on ollut vähän turhan "purkkaa". Kyllähän tuollainen pop-taustailu toimii kontrastina ja vitsinä, mutta eipä tuota kauaa jaksaisi kuunnella ja vitsi kuluu todella nopeasti. Pahin esimerkki on Will.I.Amin tuottama Check It Out. Esitys on kyllä ihan mieletön. Hyvää taas lupaa Eminemin sivuosittama Roman's Revenge, joka taas on todella rrrrräp.

Nicki Minajin oma Pink Friday julkaistaan 22. marraskuuta. Samana päivänä tulee myös Kanyen uusi levy ja Jay-Z:n hitit kasaava kokoelma. Tuleepa MCR:nkin levy samana päivänä. Jenkeissä nähdään jälleen melkoinen listataistelu. Levykaupat varmasti kiittävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti