maanantai 20. kesäkuuta 2011

Arvonta!

Blogini on nyt ollut pystyssä lähes tasan puolitoista vuotta, joten sen kunniaksi pyöräytetään arvonta käyntiin. Ensimmäinen kahdesta, jos saan tarkentaa. Tein nimittäin tässä pientä kesäsiivousta ja nyt lähtee sekä leffa- että levyhyllystäni tuplakappaleet ja muut roippeet eteenpäin. Ihan mitään sekundaa ei arvontaan lähde, tässä paketissa kun on mukana This Is England '86, Stanley Kubrickin The Killing, Metropolis, Kiertue, Varjojen valtakunta, Final Destination 3D (kahdet lasit mukana), The Fifth Element, Chinese Odyssey 2002 ja Alienit 1 ja 2.

Siinä sitä leffaa on!

Miten tähän voi sitten osallistua? Se on helppoa. Mainitse joko kommentteihin tai sähköpostiini oma lempivuosikymmen elokuvien saralla. Perustelut ovat toki plussaa, mutta jos ei huvita moisia kirjoitella, niin en sitä pahakseni pistä, kunhan vuosikymmen löytyy. Vastausaikaa on ensi maanantaihin asti. Onnea arvontaan!

Musapaketti pistetään kehiin ensi viikolla.

15 kommenttia:

 1. Ehdottomasti osallistun arvontaan! Eikä niin mitään hajua mikä on lempivuosikymmen elokuvissa, mutta ihan näin mutulla heitän että 1950-luku.

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan! Ja kahden kovan väliltä on vaikea valita, joten vastataan 1980- ja 1990-luvut ;)

  VastaaPoista
 3. Osallistun tietysti arvontaan, ja lempivuosikymmeneni taitaa olla 80-luku.

  VastaaPoista
 4. Osallistutaan. Kyllä se taitaa se 1970-luku olla, kyyninen, synkkä ja epätoivoinen vuosikymmen niin kuvien kuin teemojensa puolesta. Vetoaa.

  Seuraavana tulis sitten varmaan 1930- ja 1940-luvut, samasta syystä. Eli ne ovat ne ensimmäiset kunnolla pimeät kymmenet, lamanaikaista ja -jälkeistä pirun kaunista elokuvaa, mutta myös juuri sen vastakohtia parhaimmillaan.

  Kaikista eniten parhaita hyvänmielen elokuvia löytyy kuitenkin sieltä hyvänmielen kasarilta.

  VastaaPoista
 5. Damn, olisin ollut ensimmäinen kommentoija, mikäli Blogger olisi suvainnut toimia päivällä! Kauhea menetys :D

  Suosikkivuosikymmeneni on kyllä 1990-luku. Toisaalta vähän liiankin helppo valinta, kun tuolloin sitä kuitenkin eli teini-ikäänsä, kiinnostui elokuvista ylipäätään ja monet rakkaat suosikit löytyvät sieltä. Toisaalta myös 2000-luvulla on tehty monia helmiä, sekä sitten niitä yksittäisiä pläjäyksiä 70- ja 80-luvuilla (Star Wars, Kubrickit).

  VastaaPoista
 6. Tuukalta erittäin hyvä kysymys. Tiistaiaamuna suoritetaan arvonta vielä tuntemattomalla tavalla. Tiistaina pärähtää sitten samalla käyntiin musa-arvonta.

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti 70-luku. Perusteluina Taksikuski, Kummisetä, Star wars, Kellopeli appelsiini, Yksi lensi yli käenpesän...sillon on yksinkertaisesti tehty eniten hienoja elokuvia. :)

  VastaaPoista
 8. En osaa valita 1950-, 1960- ja 1970-lukujen välillä. Noina vuosikymmeninä ilmestyi toinen toistaan hienompia elokuvia ympäri maailmaa. Auteur-mestarit, uudet aallot, New Hollywood.

  VastaaPoista
 9. Itse sanoisin kuitenkin ehkä 1990-luku. Silloin monet suosikeistani on tehty ja elinhän itsekin nuoruuttani silloin, joten senkin puolesta se on kai se. En ole liiemmin miettinyt asiaa koskaan. Jokaiselta vuosikymmeneltä löytyy niitä hyviä, mutta tosiaan varmaan 1990-luku pääsee aika korkeelle kuitenkin, että sanotaan se nyt kuitenkin.

  VastaaPoista
 10. Vaikee kysymys! Sanon nyt ihan nostalgiasyistä 80-luvun, Hughesin teinileffat vaan on niiiin timanttisia!

  VastaaPoista
 11. Sanoisin, että 90-luvun loppu on suosikkini (ja ehkä myös 2000-luvun alkupuoli), sillon tuli paljon hyvää!

  VastaaPoista
 12. 80s ehdottomasti. VHS! Niin ja parasta kasarissa on tietty se että sehän on eletty.

  VastaaPoista