tiistai 28. kesäkuuta 2011

Musa-arvonta!

Katsokaa video, se selittää kaiken.Paitsi arvonnan suorittamisen. Eli, vastausaikaa on ensi viikon tiistaihin asti ja keskiviikkona valitaan voittaja. Onnea kaikille!

10 kommenttia:

 1. Haluun voittaa, mulla ei oo noista mitään! No Iggyä sentään oon kuunnellut. :)
  Lempivuosikymmen on 90-luku, koska sillon on tehty (norjan) black metal skenen tärkeimmät levytykset. Öööörgh.

  VastaaPoista
 2. Huhh, thumbs up videosta, musta ei ikinä olis moiseen! Ja arvontaankin on pakko osallistua, koska
  a) oot valmis luopumaan Deadwingista, hullu!
  b) mulla EI oo White Liesia, koska en oo saanu aikaseks ja rahat on menny aina tärkeämpiin levyihin
  c) viimeiseen levyyn liittyen: häpeän.. :D

  Ja ömmm, oonko kenties vähän ennalta-arvattava jos sanon 1990-luku? Perusteina tietenkin alternative & britpop.

  VastaaPoista
 3. Lempivuosikymmen on 2010-luku, koska sillon suomiräppi on alkanu nousta todella kovin askelin ylöspäin musagenrejen joukossa. Löytyy todella kovia UG-räpäyttäjiä, jotka ovat kehittyneet huimasti lisää. Oma suosikkini on ehdottomasti Huge L.

  P.S. Mukava arvonta ja kovia levyjä laitat jakoon. Toivottavasti nimettömänäki osallistuu arvontaan. =)

  VastaaPoista
 4. Emmä mitään levyjä halua, mut tulin ilmottaan, et oot kans Kumman kaa -Vesa 2.0.

  VastaaPoista
 5. Hah! Mäpäs osallistun, jos vaikka voittaisin ;)

  Hmmh...kova kysymys jälleen, mutta pakko heittää kasarin loppu/ysäri. Silloin oli kuitenkin grunge ja flanellipaidat! Lisäksi myös elämäni suurimman rakkauden RHCP:n parhaudet ajoittuvat tuonne ysärin alkuun.

  VastaaPoista
 6. Anonyym(e)ille, että mieluiten olisi hyvä olla joku alias, ettei voittajaa arpoessa pidä itse arpoa, kuka anonyymeista onkaan voittaja. Menkööt nyt tämän kerran vielä läpi.

  VastaaPoista
 7. Äh, mä kyllä sen verran nysväilen nyt että lisään sen 2000-luvun. Koska on tässä viimesen 10 vuoden aikanakin tehty niin paljon upeaa musiikkia, ettei sitä voi sivuuttaa, vaikka moni suosikki onkin ysäriltä lähtöisin.

  VastaaPoista
 8. Hoh, vielä huomattavasti vaikeempi valinta ku leffoissa. Ysärillä mietin usein asiaa ja se oli paljon helpompaa ku oli vaa kolme kovaa, 60s, 70s ja 80s. Mutta nyt on vielä 90s ja 00s, lähes kaikki mielettömän hienoja vuosikymmeniä. Sen takia en oo viittiny enää ees ajatella asiaa.

  Jos nyt on ihan pakko valita ni se on joko 60- tai 90 -luku ja sanotaa ny lopulliseks valinnaksi se jälkimmäinen. Ysärillä on tehty ehkä keskimäärin paskinta poppia, mutta syynä valintaan on musiikki genreistä black metal, industrial, ambient, trip-hop, neofolk, doomjazz, rap jne.

  VastaaPoista
 9. Hienoja levyjä kaikki, ja ainoastaan White Lies omasta hyllystä löytyy.

  Haluan tietysti osallistua arvontaan, ja lempikymmenykseni taitaapi olla ihan tylsästi 2000. Oma juttuni, eli indie/garage/alternative on mennyt edellisellä ja tällä vuosikymmenellä hurjasti eteenpäin, vaikka onkin retroa ysäriltä.

  Periaatteessa siis 90- ja 00-luvut ovat molemmat tärkeitä.

  VastaaPoista
 10. Hahaa, kerkesin vielä!

  Lempivuosikymmeneni on ehdottomasti 70-luku. David Bowie, Led Zeppelin, Lou Reed, Roxy Music, Nick Drake, Bruce Springsteen... Glam ja folk ensisijaisesti. Suurimmat musiikilliset idolini ovat joko itse eläneet musiikillista kulta-aikaansa 70-luvulla tai vähintään imeneet aikakaudesta inspiraationsa.

  VastaaPoista