keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Gracias - Mon€y


Hehkutus, mikä ihana tekosyy.

Gracias pääsi näyttämään kyntensä jo viime talvena HKI-biisillä ja ennen kaikkea sen hienolla videolla. Lauantaina mieheltä tulee debyytti-EP, jolta julkaistiin eilen videokin nimeltä Mon€y, jossa feattaa The Megaphone Staten Ekow. Mitäs tähän nyt taas sanoisi, video on ihan törkeen siisti ja biisi on jälleen aivan saatanan kova. Kuinkahan kova se EP on, kun jo julkaistut biisit potkivat takamuksia mustelmille.Helsingissä olijat, huomio! Graciaksen EP-julkkareita on tiedossa jopa kahdet. Ensimmäinen on lauantaina viideltä Kampissa avatussa Cali Helsingissä ja myöhemmin illalla on "viralliset" julkkarit Club YK:ssa. Bassline Festivalin keikka alkukesästä oli niin törkeän kova, että tämän missaus harmittaa todella paljon. Menkää ihmeessä tsekkaamaan, koska mukana on livebändi, joka groovaa laittoman kovaa.

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä kovan luokan kamaa. Kaveripiirissä tunnettu jo pitkään, hyvä nähdä että saa suosiota näin laadukas kama.

    VastaaPoista
  2. No ei Suomessa ole turhan montaa englanniksi räppäävää kaveria, ja kun Gracias vetää ihan törkeen hyvin, niin eipä tarvi paljoa suosiota ihmetellä!

    VastaaPoista