torstai 21. heinäkuuta 2011

White girl can't rap?


Hip hop on genre, jossa ei valkoisella naamalla hirveän pitkälle pötkitä. Vielä vähemmän on mahdollisuuksia, jos olet nainen. Onkin virkistävää törmätä valkoiseen naiseen, joka tulee pötkimään räpillä vielä pitkälle. Saanen esitellä Kreayshawnin.

Jyri bloggasi jo aiemmin naisesta ja silloin Kreayshawn tuli kuitattua lähinnä hölmönä hipsterivitsinä. Naisen tyyli yhdistettynä Gucci Guccin hokemiseen ei hirveästi herättänyt intohimoja, vaikka biisi olikin aikas kova ja Odd Futuren tyyppejä heilui videolla lisäämässä niin paljon swagia, että se puskee munasarjoista ulos.Pieni lisäselvittely teki Kreayshawin tapauksessa ihan poikaa. Nimen takaa kun löytyy Natassia Zolot, parikymppinen taideopiskelija-dropout Oaklandista, joka on aiemmin ohjannut musavideoita mm. "The Based God" Lil B:lle. Arvatkaas muuten kuka ohjaa Red Hot Chili Peppersin tulevan singlen musavideon. Ei pöllömmin nuorelta likalta, mutta mites se räppiura?

Eipä sekään huonosti mene. Pari viikkoa sitten tullut Rich Whores potkii kovaa ja levysopimuskin on jo Sonyn alaiselle Columbialle. Uusi mixtape on tulossa vielä tämän vuoden puolella ja levy luultavasti ensi vuonna. Eiköhän tätä valkonaamaista naista päästä siis kuulemaan jatkossakin ja toivottavasti pystytään kuittaamaan muunakin kuin hipsterivitsinä. Räppäävät naiset kun ovat aivan turhan harvassa ja tämä tyttö osaa räpätä!

Kreayshawn - Rich Whores by Hypetrak

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti