keskiviikko 17. elokuuta 2011

Mastodon - Curl Of The Burl


Mastodon on omissa kirjoissani yksi syksyn ykkösbändeistä. Uudelta levyltä uskaltaa odottaa lähes taivaita, kun levyjen laatukäyrä on ollut jatkuvasti ylöspäin ja Crack The Skye oli oiva esimerkki siitä, että bändillä on lahjakkuutta ja taitoa viedä itseään myös uusille vesille.

Uusi levy, The Hunter, julkaistaan 27. syyskuuta ja hypemittari alkaa osoittaa jo aika hyvin punaista. Ensimmäinen virallinen single, Curl Of The Burl, julkaistiin noin viikko takaperin ja eipä voi taas kuin palvoa. Bändi on löytänyt hyvän välimallin ensimmäisten levyjen kaahaukselle ja Crack The Skyen progemaalailulle. Täähän groovaa ku hapoissa oleva hirvi! Mastodonin tapauksessa voi myös aina hämmästellä sitä, miten bändi onnistuu tekemään virtuoosimaisilta kuulostavia biisejä sortumatta kumminkaan tilutusrunkkailuun.Jotta tämä ei jäisi vain yhden biisin postaukseksi, niin pistetääs kehiin se jo aiemmin tullut härnäke. Black Tongue esittelee jo tutumpaa Mastodonia. Raskaasti potkii, mutta ei kumminkaan tylsästi tai liian totutusti.

3 kommenttia:

 1. Tuo Curl of the Burl on kyllä HUIKEA biisi! Itselle loppuvuoden top 3 odotetuimmissa levyissä tuo Hunter.

  VastaaPoista
 2. Komian näkönen kyllä toi Mastodonin uutukaisen levykansi! Eikä Curl of the Burlkaan kovin huono kappale ole.

  VastaaPoista
 3. Jussi: O! Mulla taitaa The Hunter olla jopa syksyn odotetuin levy. En nyt äkkiseltään keksi mitään muuta, mitä venaisin aidosti täpinöissäni. Tätä odotan!

  Juho: No on kyllä! Sopivan happoinen.

  VastaaPoista