sunnuntai 7. elokuuta 2011

Daley - Those Who WaitDaley, tuo viime vuonna Gorillazin Doncamaticin laulajana ihastuttanut manchesterilainen kiharatukka antoi meidän kiinnostuneiden odotuttaa todella pitkään, jotta mieheltä kuultaisiin jotain uutta. Tänään odotus palkittiin. Miehen ensimmäinen mixtape Those Who Wait on täällä nyt.

Those Who Waitin kymmenen biisiä ovat perusvarmaa soul-r'n'b:tä. Daleylla on todella komea ääni, jossa riittää skaalaa ja tunnetta, mutta biisimateriaali tarttis jotain, jotta erottuisi massasta. Nyt biisit ovat pikkasen retroa, pikkasen nykypäivää, mutta ei mitään mikä nostaisi hänet hypessä esimerkiksi Frank Oceanin ja The Weekndin edelle. Jos saan neuvoa, niin miehen kannattaisi käydä hyvän tuottajan juttusilla, jonka avulla löytyisi linja ja biisit, joilla breikkaus ykkössarjaan saataisiin myös tehtyä.

Jos mixtape vielä kiinnostaa, niin käykää lataamassa se täältä. Sähköpostiosoitteen antamisen verran maksaa. Ei siis paha.4 kommenttia:

 1. Tälläinenkin nimi täysin unohtunut, joten kiitos muistutuksesta! Ihan hyviä biisejä noikin tossa oli, joten lähti lataukseen. Ei silti tosiaan mitään superhyviä, mutta saa nähdä millasia sitten jatkossa tulee. Jostain biiseistä tuli hyvin etäisesti Neptunesin tuottamien biisien tyyli mieleen ja niitten kanssa yhteistyö voisi olla toimivaa. Joka tapauksessa, kun Frank Oceaniin vertasit, niin on se kyllä kiinnostavampi nimi. Se Novacane singlekin on jo todella hyvä. Millos siltä tulee levyä?


  - Golden Platitudes

  VastaaPoista
 2. No probs mate! Neptunes vois toimii joo, jos lähtee viemään enemmän r'n'b:n suuntaan tyyliään. Vähän tuossa just mättää se, että kun on vähän soulia ja vähän r'n'b:tä, mutta ei lopulta oikeastaan kumpaakaan, niin ehkä just siks jää vähän laimeaks. En tiedä.

  Frank Oceanin levystä en tiedä kyllä yhtään. Def Jam on syksyn aikana julkaisemassa Nostalgia/ultra-mixtapea virallisesti parin bonaribiisin kanssa (samalla tavalla kuin Fat Possum julkas Mellowhypen uudestaan), mutta levystä en tosiaan tiedä, Oceanhan on feattaamassa parissa biisissä Kanyen ja Jay-Z:n levyllä. Ei huono!

  VastaaPoista
 3. Pistinpä latinkiin. Mutta mitä se kertoo, että mun silmät tarttuivat lähinnä Anonyymin nimimerkkiin? <3

  VastaaPoista
 4. Se meinaa sitä, että olet Manic Manic Street Preacher. ;)

  VastaaPoista