tiistai 9. elokuuta 2011

Parasta Suomesta: Delay Trees & Big Wave Riders


Tästä ei ole kauaa, kun viimeksi puhuin Delay Treesistä. Siitä ei ole edes viikkoa. Siksi tuntuu vähän hölmöltä palata asiaan näin äkkiä, mutta Flow-tärpeissä uumoiltu EP julkaistiin eilen. Palaan asiaan, koska Before I Go Go EP on hyvä, kaunis ja se osoittaa maailman vääryyden. Ei oikeudenmukaisessa maailmassa näin hyviä biisejä ja julkaisuja pukkaavat bändit lennä levy-yhtiöstä ulos. Toivon, että tämän ep:n myötä joku hieno taho huomaa, että hyvää musiikkia kannattaa julkaista ihmisille ja toivottavasti ihmiset myös haluavat kauneutta elämäänsä. Before I Go Go EP on nimittäin 20 minuuttia puhdasta kauneutta suoneen. Tsekatkaa, ladatkaa ja ostakaa kassu (kassu on uusi vinyyli?). Tämä on käsky.

 Before I Go Go EP by Delay Trees


Delay Treesin tavoin Johannalta potkut saanut Nick Triani perusti oman lafkan, Solitin, jolta ei kukaan blogosfäärissä pyörinyt ole voinut välttyä. No ette voi välttyä enää täälläkään. Big Wave Riders on ihastuttanut jo pitkään ja henkilökohtainen hypemittari lävähti punaiselle, kun pojat tweettasivat EP:n olevan tuloillaan. Eilen tuli päivä selville, 7.9. Sitä ennen popitetaan Behind These Wallsia, joka on aika pirun kova styge. Tämän tahtiinhan voi riehua baarissa niin, että tuopit lentävät seinille, ennen kuin ne koskevat edes huulia. Jos Delay Trees sopii sunnuntaiseen sielunhoitoon, niin Big Wave Riders on se syy, miksi sielunhoitoa ylipäänsä tarvii.

 Behind These Walls by Big Wave Riders

Lisää suomalaista luvassa pian.

4 kommenttia:

 1. Ih! Oon ihan rakastunut Delay Treesiin! Parhaimmat sävärit aikoihin! *woopwoop*

  VastaaPoista
 2. Jes! Nyt go and spread the love!

  VastaaPoista
 3. Iron&Winen lisäksi eniten ärsyttää Delay Treesin missaaminen, tajusinhan sen olleen Korjaamollakin tosiaan sitten seuraavana päivänä siitä keikasta.. Gaaaaad. Joskus tarvis pysyä paremmin ajan hermolla. Mut kassu lähti tilaukseen!

  VastaaPoista
 4. No Delay Treesin näkemiseen tulee onneks mahiksia ihan varmasti jatkossakin. Itse tilaisin kanssa kassun, jos vaan olisi soitin. Toisaalta keräilyarvo on aika suuri...

  VastaaPoista