sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Soul-sunnuntai

Sunnuntain teemasta kamppaili myös niinkin vaatimaton teema kuin Suomi, mutta soulin suurruhtinas Solomon Burken kuolemasta luettuani on aika palvoa sielua. Youtube-spam alkakoon!4 kommenttia:

 1. Ite ehkä vähän petyin tohon John Legend & The Roots levyyn. Odotin lisää samanlaisia kuin se coversingle oli. Solomonin musiikkiin en ole koskaan ennen tutustunut, vaikka nimi on tuttu, mutta ihan hyvältä sekin kuulosti. Suurin osa noista muistakin oli mulle tuntemattomia vielä. Winstons oli ainakin hyvä, eli pitää näitä muitakin kuunnella vähän lisää.

  VastaaPoista
 2. Tosi epätasanen toi John Legendin ja The Rootsin levy on, mut kyl silt hyviä biisejä löytyy. Sellanen ihan kiva. Solomoniin kannattaa kyllä tutustua. 2000-luvun levyillähän on biisejä tehny niinkin vaatimattomat heput kuin Bob Dylan ja Tom Waits. Niitäkin kandee tsekkailla.

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva huomata, että blogiisi oli ilmestynyt klassikkokamaa ja uudempaa soulia!

  John Legendin uusin singlelohkaisu kuulostaa mun korvaan hyvältä. Artistin edellinen albumi ei kovasti yllättänyt, se kuulosti enemmänkin hissimusiikilta. Ehkä uusin levytys olisi kuulemisen arvoinen. Ainakin The Roots on laatua!

  VastaaPoista
 4. Ajattelinkin, että tämä lämmittää siellä päässä. :D

  VastaaPoista