perjantai 22. lokakuuta 2010

Videohehkutus: Uusi Fantasia feat. FREEMAN! - Liian Myöhään

Uusi Fantasia julkaisee vajaan kuukauden uuden levynsä nimeltään Heimo. Levyä olen alkanut odottamaan varovaisesti Flow'ssa näkemäni mahtavan keikan jälkeen. Ensimmäinen videolohkaisu on Freemanin kanssa esitetty Liian Myöhään.

Biisi vetää lähes sanattomaksi. Onko tämä nyt hipsteröinti-ironiaa pahimmillaan vai oikeasti aivan tajuttoman kova iskelmästyge? Video ei anna vastausta oikeastaan kumpaankaan suuntaan. On vain kaikessa karuudessaan ihan mielettömän hieno. Marraskuussa liityn Heimoon!Lopuksi on vielä pakko "hehkuttaa" yhtä videota kaverin pyynnöstä (tiedät kuka olet, you bugger!) Jimi Pääkallo, eikun siis Constantine on "palannut" ja lopputulos on nyt kai sitä turskeutta parhaimmillaan. Ensinnäkin, en ole kohderyhmää, mutta mikä tämän kohderyhmä on? Video on kuin räppitähden märistä unista. On beibzejä vähissä vaatteissa, päätähti heiluu paidattomana tytsyjen joukossa ja posse (Cheek, PIKKU GEE! ja Uniikki yms.) hengaa mukana ja kaikilla on kivaa. Vetää lähinnä sanattomaksi. Kiitän kylläkin autotunen käytöstä ja huikeista tuotantoarvoista. Hyvä Suomi!

5 kommenttia:

 1. Vasta mä näin ton Uusi Fantasia videon ja nyt se on jo täällä. DJPP!

  En sitten tota alempaa halua kommentoida, ois voinu jättää kattomatta.

  VastaaPoista
 2. Tää on vuoden kovimpia! Ainaki kotimaisista se nyt on selvää. Ihan sama onko ironen vai ei, vitun kova!

  VastaaPoista
 3. Vitun kova! Ei sovi unohtaa Vilunkii!

  VastaaPoista
 4. 2000-luvun merkittävintä ilosanomaa on syytäkin levittää. =)

  VastaaPoista
 5. Uusi Fantasia teki unohtumattoman Suomihitin. Jimi teki...oudon euroviisumäisen palan minkä kannattaa vaan unohtaa saman tien. Tuota ei video pelasta.

  VastaaPoista