maanantai 25. lokakuuta 2010

Runaway

Kanye Westin eeppinen lyhytelokuva on täällä! Runaway on siis puolituntinen lyhtyelokuva, jonka juoni symbolisesti kuvaa Kanye Westin uraa, elämää ja uusimman levyn teemoja. Runaway on myös ensimmäinen kunnon maistiainen Kanyen tulevalta My Beautiful Dark Twisted Fantasylta. Useat levyn kappaleista kun soivat lyhytelokuvan taustalla.


Runawayssa Kanyen esittämä hahmo törmää maahan putoavaan Pheonixiin, joka on siis Feeniks-linnun ja ihmisen ristisiitos, joka näyttää Victoria's Secret-malli Selita Ebanksilta. Siinä sitten Kanyen hahmo esittelee maailmaa Pheonixille ja Kanyen biisit soi taustalla ja kaikki on pelkkää visuaalista karkkia.


En oikein osaa nähdä Runawayta muuna kuin käsittämättömänä egotrippailuna, mutta sentään tästä saa esimakua tulevasta levystä ja biisit kuulostavatkin oikein hyviltä. Kanye on palannut räppiin, vaikkakin 808's viboja on ilmassa jatkuvasti. Vokaaleja on efektoitu ties miten sattuu, mutta ihan hyvät fiilikset jäi musiikillisesti.


22.11 on siis virallinen julkaisupäivä My Beautiful Dark Twisted Fantasylle, jota odotan siis jo täpinöissäni. Loppuun on pakko laittaa tämän vuoden irvokkain ja sensuroiduin kansi. Päätyyköhän Suomessakaan Anttiloiden hyllyyn.


4 kommenttia:

 1. Kanye on tosi mukavasti sekaisin. Näin sen pitääkin olla! Toi video on ihan överi ja toi kansi on ihan älytön, mutta ainakaan 'Ye ei pelaa varman päälle, kuten lähes kaikki muut.

  Kuulin myös, että Kanye vaihdatti kaikkien alahampaidensa tilalle timantit, koska koki sen olevan "velvollisuus" noin niin kuin tähtenä. Heheheh

  VastaaPoista
 2. Kanyen mediatempaukset tuntuu kyllä menevän vuosi vuodelta överimpään suuntaan. Kaikki luuli miehen muuttuneen nöyremmäksi "Swiftgaten" jälkeen, mutta toisin kävi. Timanttihampaat on kyllä kaiken huippu. :D Kuin tuosta enää parannat?

  VastaaPoista
 3. Tää on helpost ehkä vuoden kiinnostavin julkaisu ja ei kyl pettäny noi biisit. Elokuva oli nyt "vähän" erikoinen, mutta just Kanyelle sopiva. Vaik blogissa vähän miettisin toisin, niin kyl tää taitaa olla kovempi kuin Big Boin levy. Ens viikolla sitten nerd kuunteluun jonka odotus on kans aika huipussaan...

  VastaaPoista
 4. Kyllä meikä venailee tätä kanssa ihan mielettömästi. Mielenkiintoisin loppuvuoden julkaisuista ihan helposti. Big Boi on kova päihitettävä, mutta Kid Cudin levy voi olla kanssa todella päräyttävää kamaa. Siihenkin on enää pari viikkoa. Mieletön vuosi räpin saralla, kun Suomi-räpissäkin tuntuu olevan meneillään yksi kaikkien aikojen kovimmista vuosista!

  VastaaPoista