torstai 3. marraskuuta 2011

James Blake - Love What Happened Here


Vuosi 2011 on James Blaken: huikea debyyttilevy, huikea keikka Flow'ssa, kelpo EP ja loppuvuodesta saadaan vielä mieheltä uutta materiaalia. R&S, joka julkaisi miehen Klavierwerke- ja CMYK-ep:t,  julkaisee 11. joulukuuta mieheltä uuden sinkun, Love What Happened Here,. A-puoli on omistettu nimibiisille ja b-puolella kuullaan biisit At Birth ja Curbside. Ne jotka kaipasivat mieheltä muutakin kuin soundirunkkausta ja vokooderi-leikittelyä, niin nyt saatte sitä mitä kaipasittekin. Sinkun nimibiisi kun on lähempänä vanhojen EP:den soundia, kuin albumia ja viimeisintä Enough Thunder ep:tä ja At Birth on jo aika tanssittavaa soundia.

Love What Happened Here ja At Birth ovat jo vuotaneet nettiin radiorippeinä, joten katsastakaapas ne tuosta alta. Ei varmaan ollut kovin suuri ylläri, että meikä on aivan taivaissa näiden biisien jäljiltä. Varsinkin At Birth on mieletön killeri!2 kommenttia:

  1. mamma mia!! Ja oonko mä ainut jonka päässä rupee soimaan Bon Iverin 'Skinny Love' ton Blaken biisin 'Love what happened here' nimen takia :D

    VastaaPoista