keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Movemberin eeppisin viiksibattle

Pakkohan tästä on kirjoittaa silläkin uhalla, että kaikki ovat jo saaneet tarpeekseen näistä videoista sosiaalisten medioiden mennessä tukkoon.

Marraskuun ajan pyörivä Movember pyrkii keräämään varoja ja lisäämään ihmisten tietoisuutta miesten terveysongelmista. Asian keulakuviksi Suomessa ovat ryhtyneet Anssi Kela ja Tommy Lindgren. Jätkät ainakin tietävät, miten saadaan huomiota. Lindgrenin Tommy kun avasi pelin niin kuin tosi gangsta.Koska Kela ei hetkeen vastannut Lindgrenin haukkuihin, niin pökköä lisättiin pesään toissapäivänä tutun nettimeemin kautta. Tämän myötä ajattelin, että Kela on lyöty.Tänään tuli Kelan vastaus ja se tiputti tuolilta. Siirappinen r'n'b-tausta, gangstat riimit ja kertsissä oikeaoppisesti irroitteleva Mikko "setämies" Kuustonen vetävät battlen tiukille.Onko Lingren nöyryytetty? Onko Kelan himonussijaviikset päheemmät kuin Lindgrenin kalapuikot? Onko Mikko Kuustonen seuraava Freeman? Voisiko Movember olla joka kuukausi? Kysymyksiä, joihin toivottavasti saadaan vastauksia pian.

4 kommenttia:

 1. Tää Anssin biisihän on hyvä! Mikko Kuustosen kertsille kans (y)  - GP

  VastaaPoista
 2. Movember tai ei Movember, mutta ihan yleisesti tää on nimenomaan sellainen juttu, jota Anssi Kelan pitäisi tehdä. Sen imagohan oli juuttunut ihan sinne 00-luvun alun suomirockradio-hitteihin ja jäänyt junnaamaan paikoillaan. Tällainen kevyt ja humoristinen ulostulo on aivan loistava: nostaa Anssi Kelan kredibiliteetin aivan uudelle tasolle ja tästä eteenpäin sen juttuihin suhtaudutaan taas varmasti paljon avoimemmin. Bravo, Anssi!

  VastaaPoista
 3. GP: Word!

  Pete: Muutama vuosi sitten Anssi oli ainakin Youtubessa ihan liekeissä. Sen bassokoulut ja soittoskabat olivat ihan hervottomia ja osoittivat juuri sellaista rentoa ja humoristista puolta, mitä siltä ei ihan osannut odottaa. Tämä Movember-tempaus on tosin kyllä ihan omaa luokkaansa, mutta on se osannut ennenkin. Linkit todisteena.

  http://youtu.be/cbtW0WdMHOM
  http://youtu.be/JKZucnvQTRY

  VastaaPoista
 4. Hahah, okei, multa olikin mennyt noi ohi! Eli Anssin verkkopresenssi on kova ja perinteikäs. Hyvä juttu!

  VastaaPoista