perjantai 25. marraskuuta 2011

Viikonlopun menovinkit

Johan on taas keikkaviikonloppu Helsinkiin saatu. Tänään ja huomenna kun kaupunkimme valtaavat tämän maan lupaavimmat indiebändit kahtena eri iltana.

Pelin avaa tänään alkuviikosta debyyttialbuminsa digitaalisesti julkaissut Fotoshop, jonka elektroninen fiilistely on saanut varovaista innostuneisuutta minussakin aikaan. Kertakuuntelulla en nyt enempiä ala kehumaan, mutta sen verran innostuin, että Kutosellehan sitä on suunnattava. Iltaa jatkaa Tampereen omat Hang The DJ-dj:t. Fotoshopista voi lukea lisää niin Antin, Jyrin kuin Juhaninkin blogeista. Antti saa tuplanoteerauksen, koska haastatteli tiskijukkien hirttäjiä. Liput ovat 6 euroa, mutta jos saavut ennen yhtätoista paikalle, niin ei tartte maksaa mitään. Fotoshopin levyä voi kuunnella tuosta alta, koska minä olen hyvä jätkä.
Huomenna onkin sitten aikamoinen setti Solitilla tarjottavanaan. Nick Trianin levy-yhtiö kun esittäytyy neljän bändin voimin, jotka ovat The New Tigers, Black Twig, Cats on Fire ja Big Wave Riders. Tästä ei Suomi-indie paljoa parane. Into on kova, koska Big Wave Ridersien EP on toiminut todella kovaa syksystä asti ja ensi vuoden alussa debyyttinsä julkaiseva Black Twig on miellyttänyt kahdella esimakuna julkaistulla kappaleellaan todella paljon. Jospa pääsisin livenä myös kunnolla sisään The New Tigersien ja Cats on Firen maailmaan. Molemmat kun ovat vielä toistaiseksi jättäneet vähän kylmiksi. Keikkapaikkana on siis Korjaamon Kulmasali ja liput kustantavat 8 euroa.

 The New Tigers : Velvet Jam by Soliti

 Black Twig : Death Scene by Soliti

 Tears in Your Cup - Cats on Fire (Our Temperance Movement LP; 2009) by Indiepopsavedmylife

 Behind These Walls by Big Wave Riders

Nähdään keikoilla!

4 kommenttia:

 1. Kissat ei oo mullakaan ihan ottaneet tulta alleen (ehhehe), mutta Tikrut ♥ Jee!

  VastaaPoista
 2. No siis!! Sääli jos Cats on Fire ei uppoa, itse olen tykännyt jo muutaman vuoden ja olen superkateellinen teille (sulle & Junelle) tämän illan keikasta :)

  Mutat tiedä vaikka tämä ilta toisi muutosta? Vaikka mielestäni vähintään yhtä hyvin toimii levyillä..ellei paremmin.

  VastaaPoista
 3. Ei eilinen kyllä kauheasti muutosta tuonut. :( Biisit kuulosti kyllä ihan kivoilta, mutteivät jättäneet sen suurempia muistikuvia. Mattiastakin jännitti ihan liikaa, niin tuntui menevän keikka vähän säädöksi senkin vuoksi. Pitää kyllä nyt kokeilla vielä kerran levyjä, jos lähtiski toimii. :)

  Muuten oli kyllä kiva ilta! Pitää toivoa, että Soliti järkkää vastaavia lisää, niin pääset sinäkin mukaan.

  VastaaPoista