maanantai 14. helmikuuta 2011

Foo Fighters - White Limo

Sen verran olen Foo Fightersin levyntekoa seurannut, että tiedän Butch Vigin ja Krist Novoselicin olleen sessioissa mukana, joten jotain Nirvanaa saattoi ehkä odottaa. Sieltä tulikin Probotia. Olen aika hämmentynyt tuosta riffittelystä. Olen myös aika huvittuneen hämmentynyt videosta. Enkä oikeastaan edes osaa sanoa onko tuo biisi hyvä vai huono. Hämmennys, mikä ihana tekosyy.

8 kommenttia:

 1. Mmmh, jaahas... Tosiaan vähän hämmentävä. Foo Fighters on ollut niin pitkään niin tylsä, että siinä mielessä todella hienoa, että ne yrittää nyt jotain vähän extremempää eikä ihan keskitietä. Ainakin tosta välittyi sellainen rentous ja hauskuus. Tuollainen huutometalli ei ole kyllä yhtään mun juttu, joten en osaa siinä mielessä sanoa, oliko biisi omassa genressään laadukas. Video oli hauska, mutta tuollaisessa pelleilyssä on aina vaaransa: onko tämä nyt Foo Fightersille vain jonkinlainen leikki? Ne voi yhdellä levyllä kokeilla vähän metallia ja hurjastella Lemmyn kanssa, ja sitten taas palata turvallisesti radionovarockiin myöhemmin? En tiedä.

  VastaaPoista
 2. Mua lähinnä hämmentää just se, että kun Grohlilla on metalliterapiaan jo Probot, niin ei kai paineita Foo Fightersin nimissä tarvisi päästellä. Virkistävältä tuo kyllä kuulosti monen vuoden tylsyyden jälkeen ja hevimenneisyyden omaavalle korvalle tuo kuulosti ihan ok:lta. Ei tuota montaa kertaa kyllä jaksaisi kuunnella.

  Vaarana on vähän joo se, että jääkö pelkäksi hassutteluksi. Kiinnostaako vanhoja faneja metallihassuttelu ja pelottaako tämä nyt radionovafanit pois yhtyeen ääreltä. Onko tämä Foo Fightersin In Utero?

  VastaaPoista
 3. Okei.. Hämmentävää tosiaan. Ainakin selittyi se, miksi Twitterissä julkaistuissa kuvissa on FF-limusiini :D

  Toi alku ei napannut yhtään, mutta kun vauhtiin päästiin niin johan alkoi jalat vispata. Saapi nähdä, mitä levy sitten tuo tullessaan, onhan toi huomattavan erilaista kuin mihin ollaan viime vuosina totuttu..

  VastaaPoista
 4. Tosiaan kuulostaa vanhemmalta Foo Fighterssilta. Odotan tästä myös parasta levyä FF:ltä. Radioheadinkin julkasee nyt tähän samaan syssyyn levyä. Pitäis vaan jostain siihen boxiin kaivaa rahat. Eli ihan hyvä levyvuosi näköjään tulossa.

  VastaaPoista
 5. Bubble: Jonkun biisin 30-sekunnin klippi oli kanssa aika heviä! Nythän tämä levy alkoikin kiinnostamaan.

  GP: Onneksi tulee ihan normi-cd ja vinyylikin ensi kuussa. Boksi olis kieltämättä aika nätti, mutta 37 euroa levystä on vähän liikaa. Olkoonkin Radioheadin.

  VastaaPoista
 6. 37 euroa mistään levyboksista ei ole liikaa!! Kun oikeasti suurin osa niistä maksaa lähemmäs satasta ja tossa saa sentäs vinyylejä ja CDitä ja taidetta ja mp3tkin vielä. Nii :D Nimim. laitoin heti boksin tilaukseen..

  VastaaPoista
 7. Ei se levyboksista liikaa ole, mutta levystä on. :D Juuri ollaan koko syksy työkaverin kanssa mietitty, että mitä järkeä on ostaa vinyyleitä, kun cd:itä saa polkuhintaan. Ei se kyllä sitä tosiasiaa poista, etteikö tuo houkuttaisi. ;)

  Niin ja se klippi mistä puhuin on tässä. http://www.youtube.com/watch?v=jolGKy0ZGhc&feature=channel

  VastaaPoista