perjantai 11. helmikuuta 2011

Tell Ya Kids About Dilla


Jälleen kerran jakelen menovinkkejä, mutta jätetään turha lörpöttely nyt vähemmälle kuin viimeksi. Siltasessa (siin Kutose vieres) on tänään J Dillan muistolle järkätty iltamat nimellä "Tell Ya Kids About Dilla". Homman nimi on yksinkertaisesti pyöritellä Dillan uskomattoman laajasta diskografiasta biisejä ja laittaa päät notkumaan. Jos J Dilla on nimenä tuntematon, niin mene Wikipediaan. Jos ilta kiinnostaa, niin mene Basson sivuille, missä on erinomainen artikkeli muistokirjoituksineen. Jos miehen viimeiset päivät kiinnostavat ja kyyneleitä ei ole tullut vähään aikaan tirautettua, niin lue tämä. Videolinkeissä on omat suosikit mieheltä. Ja onhan se Donutskin ihan klassikko!

Jotta tämä ei ihan mainostukseksi pelkästään menisi, niin on pakko mainita, että oma J Dilla-diggailu on tuoretta verrattuna moneen muuhun. Vasta vähitellen parin viime vuoden aikana olen tiedostanut J Dillan kädenjäljen olevan monella lempihoppibiisilläni ja arvostus on tietoisuuden lisääntyessä kasvanut. Luulisin monelle muulle ysäriä kokemattomalle käyneen aivan samoin. Tänään on siis oiva tilaisuus tulla todistamaan omin silmin ja korvin, kuinka suuresta miehestä on kyse! En minä lämpimikseni länkytä, uskokaa pois.

Tule, jos nostalgia- ja surupäissään olevat hopparit ja popparit kiinnostaa!
"J.Dilla: Still Shining" from B.Kyle on Vimeo.


RIP J Dilla

1 kommentti:

  1. Dillaa on tullut kuunneltua säännöllisesti siitä asti kun ensimmäisen kerran kuuntelin ja arvostus aina vaan nousee. Dilla oli sekä hyvä räppäri, että tuottaja.
    Itse en harmikseni noihin iltamiin pääse, mutta varmasti olisi mielenkiintoinen tapahtuma.

    VastaaPoista