perjantai 4. helmikuuta 2011

Michael Jackson vs. Fela Kuti vs. Yeah Yeah Yeahs vs. Glee

Michael Jacksonia viedään nyt joka paikkaan. Rahastuskokoelmat ja postuumit levyt ovat asia erikseen, mutta nyt miestä tunnutaan yhdistelevän ihan mihin tahansa vaihtelevin tuloksin. Kovinta mashup-kamaa tarjoilee Rich Medinan The King Meets The President In Africa. Jos nimestä ei sitä pysty päättelemään, niin Fela Kutin afrobeat naitetaan Jackon poppiin ja lopputulos on todella kova! Ihan kuin Felaa nyt pystyisi millään pilaamaankaan. Täältä voi ladata koko mixtapen ja saada muutakin lisätietoa projektiin liittyen.Toinenkin mash-up on noussut puheenaiheeksi ja senkin osana on Michael Jackson. Sehän on tietenkin Glee:n Superbowl-viikonlopun erikoisuus, missä Thriller ollaan muussattu yhteen Yeah Yeah Yeahsin Heads Will Rolliin. Jengi saa olla ihan kuin nihkeetä haluaa, mutta tää on kova! Molemmat biisit raiskataan niin väkivaltaisesti, että homma on jo lähes nerokasta. Miksen oo seurannu Glee:tä?

8 kommenttia:

 1. Yeah yeah yeah!
  Mäkään en oo kovin perillä Gleestä, mutta niiden mainoksia on pakko kuunnella Spotifyssa joka välissä :\

  VastaaPoista
 2. Onneks oon välttyny niiltä mainoksilta. Hyvää Puuta ja Valavuori pistivät jo niin vihaksi, että Spotify meni boikottiin. :D

  Kai tuota Gleetä nyt jakson verran pitäisi ainakin tsekata. Edes "yleissivistyksen" vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Koitin kattoo Glee:tä ei tullut mitää oli niin tyhmää.

  VastaaPoista
 4. Mä väitän että Glee on ihana. Ni!

  VastaaPoista
 5. Pelkkä otsikko sai kuolan valumaan. Mieletöntä kamaa, uh huh!

  Gleen pitäis kaiken järjen mukaan olla maailman paras juttu, mutta parin jakson perusteella en syttynyt sarjalle - ehkä oli odotukset liian korkealla.

  VastaaPoista
 6. Katsoin tän illan jakson Gleetä Subilta ja yllärinä viihdyin. Muutamia kovia hittejä lukuunottamatta reilusti yliarvostettu, kuulema ^_^.

  Thiller toimii aina.

  VastaaPoista
 7. Näiden kommenttien perusteella pitää katsoa Glee:tä ja pian. :D

  VastaaPoista