keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Yonkers

Tuntuupa tylsältä taas postata pelkkä biisi, mutta levyistä on sanottavaa tällä hetkellä näin vähän, vaikka silkkaa nerouttakin on julkaistu roppakaupalla ja jatkuvasti tulee lisää (mites toi ens lauantai?). Niistä tulee varmaan taas lazy ass-kokoelmapostaus. Elokuviakin tulee kyllä, kunhan tulevat vähän ajankohtaisemmiksi. Pistetään kehiin nyt rapin tulevaisuus.


Tyler, The Creator on osa Odd Future-ryhmää (koko nimi on Odd Future Wolf Gang Kill Them All), joka vuosi sitten julkaisi omakustanteisen debyyttilevyn Bastard. Bastardin bongasin Wiren viime vuoden parhaimpien rap-julkaisujen listalta, joka muuten oli aika käsittämätön. Waka Flocka Flame, really? Tyler, The Creator erottautui joukosta olemalla aidosti jotain aivan muuta.

Pitchfork uutisoi hiljattain Tylerin saaneen levysopimuksen XL:n kanssa ja samaan syssyyn julkaistiin uusi sinkku ja video, Yonkers. Nyt ei olla kantaaottavia eikä kehuta omilla tyyleillä, nyt avaudutaan ja ollaan synkkiä! Jutut menevät välillä ihan omissa sfääreissään ja osansa dissauksista saavat B.O.B ja Jeesus! I'm totally in lesbians with this song! Musavideokin on silkkaa mustavalkoista silmäkarkkia.Tyler, The Creatorin kakkosalbumi Goblin tulee siis XL:n julkaisemana "joskus huhtikuussa". Sitä ennen käväise Odd Futuren sivuilla ja lataile niiden teippejä. Bastardinkin saa sieltä ladattua. Odotan, vaikka olisi helppoa vihata "hipster-suosikkiuden" takia. Mutta minähän en vihaa, minä rakastan.

EDIT: Pakko tämä on itsekin lisätä. Paska Sohvan puolelta bongasin Odd Futuren esiintymisen Jimmy Fallonissa ja alan vakuuttumaan siitä, että nämä jätkät ovat "the next big thing". Katsokaa itse.

2 kommenttia:

 1. Tässähän on aika mielenkiintonen meno. Vähän erilaisempaa mitä ite tottunut kuuntelemaan. Tuli vähän tää biisi mieleen tästä. http://www.youtube.com/watch?v=OET8SVAGELA


  Raphael Saadiq näköjään julkaisee myös uutta.
  http://www.youtube.com/watch?v=ZeKaHBMKows

  VastaaPoista
 2. On kyllä kieltämättä synkkää kuten Scott-Heronilla. Atmospheren setit tuli kanssa vähän mieleen ja myös MF Doom. Doom on ehkä vähän fiilistelevämpi.

  Saadiq jatkaa näköjään just siitä mihin viime levyllä jäi. :D Odotuslistalle tuli taas täydennystä.

  VastaaPoista