keskiviikko 9. helmikuuta 2011

The Strokes are back!

 
Nyt on lupa hypettää ja nyt en välitä siitä, että luultavasti KOKO blogosfääri täyttyy tästä biisistä. Take it or leave it bändiä lainatakseni.

Tätä biisiä on odotettu jo lähes viisi vuotta ja odotukset ovat niin valtavat, että oli pakko kytätä radiosta ensisoittoa. Viimeksi olen sen tehnyt varmaan Brianstormin kanssa. Näin paljon olen siis The Strokesin uutta tuotantoa odottanut.

Miltä se kuulostaa? The Strokesilta. Ei biisissä oikein mitään uutta ole, mutta mikään bändi ei soi näin komeasti yhteen. Ja oi kuinka olen Albert Hammond Jr:n kitarasooloja kaivannut. Ja mikä tuo säkeistön bassokuvio on? Huikeata! Kyllä tätä biisiä kannatti odottaa!

Biisin saa yhtyeen kotisivuilta ladattua (jos se sähköposti nyt sieltä joskus myös tulisi) vielä n. 47 tuntia. Jos ei lataus skulaa, niin streamatkaa biisiä siihen asti täältä.

EDIT: Youtube pelastaa. Hetkeksi.

7 kommenttia:

 1. H-h-h-helvetin h-h-h-hyväääääää!!!!!!Aloitan nyt virallisesti uudestaan fangirleylyni, Strokes ooooh <3<3<3<3<3!! Mulla ei oikeestaan oo edes mitään odoituksia levylle, kun tiedän että tykkään siitä tuli mitä tahansa. Ja kitoos muuten tuhannesti että jaoit täällä, niiden sivut luuhistu just.

  VastaaPoista
 2. Eipä tuo mittään. Edelleen tässä venaillaan, että tulisko se download-linkki sähköpostiin vai ei. Pitää varmaan suosiolla odottaa huomiseen.

  Biisi on kyllä ihan älyttömän hyvä. Näin niitä comebackeja tehdään! Joku nyt voi syyttää siitä, ettei bändi yritä mitään uutta, mutta biisinähän tuo on yksi bändin parhaista. Sen uskallan jo nyt sanoa. Tulis vaan se levy ja äkkiä! :D

  VastaaPoista
 3. Biisi on kyllä ihan älyttömän hyvä. -- biisinähän tuo on yksi bändin parhaista.

  Oisko nyt ihan vähän liioittelun makua? :-P
  Tosin siinä mielessä olet oikeassa, että Strokes on bändi, jolla on max. 20 hyvää biisiä, joten varmasti tämä menee TOP20:een.

  VastaaPoista
 4. Ei, kyllä tämän yhtyeen kohdalla niitä biisejä on 11 ja kaikki tehty kymmenen vuotta sitten.

  VastaaPoista
 5. Nyt vedän kyllä tylysti "ette oo fanei, ette ymmärrä"-kortin esiin.

  Is This It on klassikko, mutta ei mun mielestä seuraavatkaan levyt huonoja ole. Room On Fire on itseasiassa vielä hyvä. First Impressions of Earth on taas järkyttävän epätasainen, mutta on sillä hyviä biisejä, mutta monta ihan järkyttävän huonoakin.

  Ja edelleen olen ensi-ihastuksesta vähitellen toivuttuani sitä mieltä, että tämä biisi on ihan siellä The Strokesin huippubiisien joukossa. Odotukseen on kyllä liittynyt niin paljon tunteita ja epäilyjä, että oikeastaan jo se, että uutta matskua julkaistiin riittää mun vakuuttamiseen.

  VastaaPoista
 6. First Impressions of Earthan on musta taas Strokesin paras levy ja siitä löytyy myös kolme strokesin parasta biisiä eli Juicebox, Heart In a Cage ja Razorblade. Biisistä sen verran että tosiaan strokesin parhaimmistoa. Ei sieltä millään hutaistulla takas tultu.

  VastaaPoista
 7. Sillä on ehkä bändin pari parhaimpiin kuuluvaa biisiä, mutta on sillä niin monta aivan järkyttävän skeidaakin biisiä, ettei sitä kovin hyvänä levynä voi pitää. Mainettaan parempi ehkä kumminkin.

  VastaaPoista