perjantai 1. huhtikuuta 2011

Stop the press: Amy Winehouse Flow'n pääesiintyjä!

 
Kyllä, luotettava lähteeni kertoo, että Amy Winehouse on Flow'n pääesiintyjä tänä vuonna! Amy Winehouse tunnetusti peruutti Provinssirockin esiintymisensä 2007 ja nyt neljä vuotta myöhemmin nainen saadaan vihdoin paikkaamaan peruutuksensa. Luotettava lähteeni myös kertoo, että Amy aikoo esittää useita uusia kappaleita Suvilahdessa.

Winehousen saaminen Suvilahteen aiheuttaa tietenkin uusia järjestelyjä. Ihmisiä kehoitetaan pukeutumaan niin, että lavalta lentävät kaljapullot ja viinilasit eivät aiheuta vahinkoa, ja suositellaan myös suojautumaan, jos artisti tulee yleisöön. Tunnetusti kun Amy vetää turpaan.

Amy Winehouse esiintyy samana viikonloppuna Szigetissä, joten tämä olisi pisin kiertue, minkä Amy Winehouse on tehnyt moneen vuoteen. Tässä linkki lisätietoihin!Aprillia, jos joku siis meni halpaan. Toisaalta, ei sitä koskaan tiedä...

7 kommenttia:

 1. Buah, odotin neitoa juurikin tuolla Provinssissa ja alueella saimme tietää, samana päivänä, että juoppalli ei pääsekään keikalle. Tämän jälkeen respect nolla eikä kiinnosta tämä nainen ;O)

  VastaaPoista
 2. Minä taas kuulin luotettavalta taholta, että Keskisen Vesa tuo tänä vuonna Tuuriin The Beatles -yhtyeen alkuperäiskokoonpanossaan.

  VastaaPoista
 3. Joo, Miljoonarockis on kovat, kun Elvis tekee kans comebackin siel!

  VastaaPoista
 4. Miks kaikki vihaa tuota Rick Astleytä? Mun mielestä toi on niiin ja näääin hyvä biisi. <3

  VastaaPoista