tiistai 29. maaliskuuta 2011

Pori, voi kuinka mua kiusaatkaan

Justicen Civilization pauhaa, Melt-fiilikset on kovat ja sitten pamahti pommi. Pori Jazzin täyttää lempiartistit. Aloe Blacc olisi jo yksinään aiheuttanut pienoisen "pää sanoo poks"-efektin, mutta kun lempiräppärini *ikinä* tuodaan myös mestoille, niin itku pääsee. Mos Def, mikset voinu olla aikoinaan Rock The Bellsissä niin kuin sovittiin? Nyt tulee dilemma.

Dilemmahan on se, että Melt on samaan aikaan. Tietty Saksa on aina Saksa, mutta jos olet odottanut yhtä ainoata räppäriä Suomeen kohta seitsemän vuotta, niin päätökset eivät olekaan enää niin helppoja. Argh.

Keski-ikäisten picnic-ohjelmistoa on myös. Rumer on näistä kaikista katu-uskottavin nimi, mutta itse jopa hieman hihkun täällä Tom Jonesin ja Elton Johnin nimille.

Hassuttelu sikseen. Pori ei ehkä nyt räjäyttänyt aivan yhtä kovaa kuin viime vuonna, mutta kelpo bileet saadaan jo näillä nimillä aikaan. Ja lisää on tietty kevään mittaan tulossa. Innostus ei enää olekaan niin kiva asia.

7 kommenttia:

 1. Vaimon vanhemmat asuu Porissa, minkä takia ollaan oltu joka vuosi Jazzeilla. Tänä vuonna ei päästä, kun oon radiohommissa Tammerfestien aikaan. Tänä vuonna kun ne menee päällekkäin.

  Olisin halunnut kuulla, kun Elton John esittää ainoan hittinsä Krokotiilirock.

  VastaaPoista
 2. Elton John on kyllä kova ;) Noin niinkun yleisellä mittapuulla, ei mun musiikkimaun puulla. Mutta eipä oo Poriin asiaa.

  VastaaPoista
 3. Antti: En oo vielä koskaan Poriin asti päässyt. :/ Viime vuonna oli kyllä kova hinku, kun ohjelmisto oli ihan timangia. Pitäis pyytää rahat takas, jos ei tuu Krokotiilirockia!

  bubble: Elton John on kyl kova! Varsinkin ton videon potkupuku. ;)

  VastaaPoista
 4. Tosiaan aika kovat nimet perjantai(?) päivällä. Ensin Aloe Blacc ja myöhemmin illalla Mos Def. Jonka jälkeen vähän oudosti paleface, mut ehkäpä ajateltu että mahdollisimman moni tulisi ku mos def esintyy vähän aikasemmin? Joka tapauksessahan sitä perjantain päätähteä ei oo vielä kerrottu, joka tosiaankin kiinnostaisi tietää. Felix Zenger vielä noista myös ihan kiinnostava nimi. Aika varmasti täytyy olla paikalla niinkuin viime vuonna Nerdin takia.

  VastaaPoista
 5. Elton Johnia on ihan pakko päästä kuuntelemaan. Se on niin supercool lauluntekijä ja symppis mies!

  VastaaPoista
 6. Mos ... pakko yrittää päästä.

  VastaaPoista
 7. GP: Perjantai näyttää kyllä hyvältä. Lainasin juuri Robert Glasperiltakin pari levyä, niin on vähän kärryillä, mitä Mighty Mosin kanssa ilmoille luodaan. Hieman kyllä yllätti, että Pale on pääesiintyjä. Kai se sitten on jo niin iso nimi? Zengeriä menen varmaan jo kuukauden päästä vilkuilemaan. Mielenkiintoinen nimi kyllä.

  cinefiliaa: Sympaattisuus ja Elton John ei jostain syystä mun mielessä kohtaa. Diiva se on. :D

  5plitreel: Juuri näin!

  VastaaPoista