keskiviikko 7. syyskuuta 2011

PopLife

Silloin kun minä olin nuori (toim. huom. pari vuotta sitten), oli Helsinki täynnä klubeja, joista jo pelkkä nimen mainitseminen sai ihmiset hykertelemään ja innostumaan kreisibailauksesta. Misf*ts ja Top Billin noin niinku esimerkkeinä. Nyt kun molemmat esimerkeistä ovat hiipuneet joko täysin tai osittain, niin on yhdelle megaöveriklubille aidosti kysyntää. Potentiaalinen yrittäjä on tulossa pelastamaan onnettomat kreisibailaajat: PopLife saapuu Tavastialle.

Mikä tekee PopLifesta sitten hypetyksen arvoisen? No, taustajoukoissa on sellainen superkurko kuin Erkko, joka oli mukana jo Misf*tsissä ja on ollut myös Tavastian Lauantaidiskon taustapiruna. Yksistään Erkko ei tätä klubia tee, vaan dj-vieraina on sopivan monipuolinen joukko levynpyörittäjiä. DJ Anonymous, Njassa, Lord Fatty ja Jori Hulkkonen kolkuttelevat varmasti jokaisen vähänkään klubeilla pyörineen kelloja ja antavat jo osviittaa siitä, ettei PopLife tule jäämään pelkästään indie-pettereiden yksinoikeudeksi, vaan klubilla soi monipuolinen ja taatusti hyvä musiikki. Toista Tavastian "alaikäisdiskoa" pelkäävien kannattaa unohtaa huolensa, ikäraja on 22.

Perjantaina on avajaiset, liput 6e ja kehissä Erkko, Särmä, Harvest, Marko Makelove ja Johannes Kostaja. Eiköhän nähdä täällä!

Vielä yks juttu. PopLifen tyypit ovat kyselleet Facebookissa, minkä kappaleen pitäisi olla klubin avausbiisi. Tässä olisi muutama ehdotus. Ilman näitä biisejä yksikään indiedisko ei voi pitää itseään kovinkaan uskottavana muutenkaan.

8 kommenttia:

 1. Oho, olin missannut skaban! Hyviä vaihtoehtoja nämä, mutta kyllä Pulpin Disco 2000 ois kaikista paras :)

  VastaaPoista
 2. Mietin itseasiassa Pulpia, mutta Common Peoplea. :D

  VastaaPoista
 3. Huh, Top Billinin ja Kovaleyn "krebaukset" oli parasta!

  VastaaPoista
 4. Heh, täällä toisaalla nuo biisit ovat olleet itsestäänselvyys klubeilla useat vuodet (erityisesti Disco2000), niin että voisi melkein sanoa olevansa kyllästynyt. Mutta ei viitsi sanoa niin, sillä hyviähän nuo on, mutta jotain ihan muuta kyllä toivoisin. Ja monipuolisuus kuulostaa hyvältä (kunhan se ei tarkoittaisi sitä, että illan lopussa soivat ne perusjumputukset)! Pitääpi tulla joskus itsekin katsomaan mitä Poplife tarjoaa :)

  VastaaPoista
 5. No onhan nuo puhkikuluneita biisejä sinänsä, mutta silti juuri sen takia ehkä niin olennaisia indiediskoilussa. Perusjumputusta tuskin kannattaa pelätä. Asiansa osaavat jantterit siellä on levylautasten takana. Niiden vuoksi klubia uskaltaa suositella varauksetta. :)

  VastaaPoista
 6. No, millanen se oli? Olin odottanut innolla sitä pari viikkoa mutta sitten luonnollisesti tulin kipeeksi... :(

  VastaaPoista
 7. Sama meininki periaatteessa kuin lauantaidiskossa, eli musat oli tosi hittipainotteisia genreistä välittämättä, mutta Särmä veti sitten vähän oudompia biisejä. Ehkä snadi pettymys meininkinsä puolesta, mutta toisaalta en ollut kuin puoli kahteen asti. Varmaan loppuillasta jengi krebasi enemmän, kun ei ollut alkuillan jännitystä päällä. Kyllä tuonne tulee siis mentyä varmasti jatkossakin. :)

  VastaaPoista