tiistai 27. syyskuuta 2011

Sokkotreffit Jens Lekmanin kanssa


Jos popmusiikin kuunteleminen toimisi katolilaisuuden periaatteilla, olisin juuri nyt tunnustamassa syntejäni. Onneksi on internet, joten katumisen voi hoitaa tälläkin keinolla. Minä ja Jens Lekman kun ollaan vältelty toisiamme tähän päivään asti ja se on ollut selkeästi virhe. Meidän olisi pitänyt tavata jo paljon aiemmin. Meillä on selkeästi paljon annettavaa toisillemme.

Jens Lekmanin An Argument With Myself EP:hen tarttuminen on ollut paras tekoni vähään aikaan. EP:n nimikappale kun piristi synkkenevää syyspäivääni enemmän kuin mikään kirkasvalolamppu koskaan pystyisi. Ei EP:n muutkaan kappaleet toki huonoja ole, mutta kun tämä on vain niin täydellinen Graceland-rytmien ja melodioiden yhdistelmä, että ihan nyt kuulkaa vaan ihh.Lähes välittömästi sain käskyn ylemmiltä tahoilta pistää miehen Night Falls Over Kortedala-albumi kuunteluun ja vaikka alkuun olin vähän, että eihän tää nyt lähde sitten yhtään käyntiin, kunnes sitten pamahti I'm Leaving You Because I Don't Love You. Jens, I'm not leaving you because I love you!Menihän tämä nyt taas vähän hehkutteluksi ja kun pohjalla on tosiaan vasta kertakuuntelut sekä EP:tä, että albumia, niin tämän parempaan en pysty. Sen verran uskallan kyllä jo nyt todeta, että Jens tulee jäämään elämääni pitkäksi aikaa. Juuri tätä olen kaivannut synkkään syksyyn.3 kommenttia:

 1. Luulin kirjottaneeni Jensist, mut se oliki Håkan (http://savsansov.blogspot.com/2010/10/kun-harry-tapasi-sallyn.html) . No, mitä näit nyt on.

  Ps. 27,68e. En osaa :(

  VastaaPoista
 2. Your Arms Around Me on viimeiset pari vuotta ollut mulle se ihan ykkösbiisi. Hieno mies!

  VastaaPoista
 3. Anna1: Jens ja Håkan, mitä näit ny o.

  Anna2: Hieno biisi on sekin ja todellakin, hieno mies!

  VastaaPoista