keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Flow lisäilee

Hyvää huomenta jälleen kaikille lukijoille. Aamupäivitykset alkavat toistua tässä blogissa hälyttävää tahtia. Ei nyt takerruta siihen, vaan tänäkin aamuna tuli hyviä uutisia.

Jokaisen indie-naaman lempifestari Flow lisäsi ohjelmistoonsa tänään lisää bändejä ja jos ensimmäiset julkistukset olivat minulle lievä pettymys, niin nyt olin positiivisesti yllättynyt. Lähdetään käyntiin Broken Bellsistä. Minulle riittää bändin kohdalla se, että näen vihdoin ihkaelävänä pop-nerot James Mercerin ja Danger Mousen. Toinen kiva yllätys on Mulatu Astatke. Näin vuosi sitten Mulatun The Heliocentricsin kanssa Kulttuuritalolla ja heidän keikka oli todellista jazzin juhlaa. Olen hyvin iloinen siitä, että tätä herkkua pääsee näkemään ja kuulemaan uudestaan.

Muihin lisäilyihin kuuluu mm. Robyn, Miike Snow, Aeroplane, Owen Pallett, Junip (Jose Gonzalezin bändi), Wovenhand ja läjä suomalaisia levynpyörittäjiä klubeille. Näissä lisäilyissä hämää suomalaisten festareiden perisynti tänä vuonna. Wovenhand ja Owen Pallett esiintyvät molemmat kuukauden sisällä Tavastialla ja uutta keikkaa pusketaan Flowssa jo parin kuukauden päästä. Owen Pallett esiintyi viime vuodenkin Flowssa. Mieluusti sitä festareilla näkisi bändejä, jotka eivät Suomessa niin usein käy, mutta helppohan sitä täältä ruudun toiselta puolelta on huudella, miten hommat tulisi hoitaa. Kiinnostavia bändejä kaikesta huolimatta, joten valitetaan nyt valittamisen ilosta.

Tällaista tällä kertaa. Ensi kerralla jotain aivan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti