keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Ruotsi-nostalgiaa

Kun The Shinsin myötä päästiin nostalgisoimaan, niin laitetaan nyt lempparibiisejä siltä ajalta, kun Tavastiakin vaikutti kaukaiselta haaveelta ja Ruotsistakin tuli hyvää musiikkia.Sugarplum Fairy oli joskus todella kovassa soitossa MTV:llä ja tämä biisi oli todella kova. Valitettavasti alkuperäistä ei saa upotettua, joten tässä on jonkunlainen live. Alkuperäisellä videolla laulajan habitus oli hyvin Mick Jaggermaista, mutta nyt mies näyttää kyllä ihan Liam Gallagherilta. Ainakin vaikutteet tulevat esiin.Bändi, joka vuonna 2005 tuntui olevan maailman huipulla, mutta nyt ei taida kukaan muistaa. Biisi on neroutta, mutta video on kyllä aivan kamala.Sahara Hotnights oli kovin tyttöbändi kuutisen vuotta sitten. Olin todella murtunut, kun tyttöjen Nosturin keikka oli k-18 ja itse olin alaikäinen. Taisin lähettää pari vihameiliä ja yhden säälimeilin, jossa pyysin poikkeuslupaa, koska olin ihastunut bändin basistiin. Ei tehonnut. Olen edelleen katkera ELMU:lle.The Hivesin kolmoslevy on edelleen suosikkilevyjäni, vaikka kaikki muut tuntuvat vihaavan sitä. Kyseisellä levyllä taitaa olla myös peräkkäisten soittojen ennätys minulla. Mökillä taisin joskus huudattaa levyn 12 kertaa putkeen. Tämän biisin jälkeen ei voi olla haluamatta lisää!The Soundtrack Of Our Livesin Origin Vol. 1 on mainittu yhdessä levylistassani jo aiemmin, mutta en voi korostaa tarpeeksi sen merkitystä omaan musiikkimakuuni. Edelleen levy toimii lähes yhtä hyvin kuin kuusi vuotta sitten. Ankkarockissa 2005 olin eturivissä ja olin hämmentynyt yhtyeen keulakuvan Ebbot Lundbergin karismasta. Toisaalta, nallekarhumainen ulkoasu toimii aina.

2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus! Moneybrotherilta taisi tulla viime vuonna ruotsinkielinen levy tai cover-levy tai jotain outoa? Niillä oli silloin vuosia sitten hyvä biisi myös se It's Been Hurting All The Way With You, Joanna.

    VastaaPoista
  2. Moneybrotherin ruotsinkielinen cover-levy tuli jo 2006! :D Viime vuonna niiltä tuli ihan oikea studiolevy, jonka olemassaolo tosin selvisi vasta kun kuulin bändin olleen Loosessa viime kesänä keikalla. Soundissa ja Rumbassa ei kyllä pahemmin arvioita ole näkynyt.

    Moneybrotherilla oli vuosia sitten kyllä useita todella hyviä biisejä! En vain tajua miten yhtäkkiä ne ollaan vaiettu ihan maan alle.

    VastaaPoista