lauantai 29. toukokuuta 2010

Kanye West on täällä taas!

Jokaisen tuntema, monen vihaama ja monen rakastama rapin supertähti Kanye West julkaisi eilen ensimmäisen uuden biisinsä kahteen vuoteen. Taylor Swiftgaten jälkeen Kanye on ollut maan alla, mikä on tylsistyttänyt koko rap-maailmaa. Nyt mies on taas täällä uhmakkaampana kuin koskaan ja siitä uusi biisi Power on hieno osoitus. Dwele feattaa kappaleen c-osassa sielukkaan sulavasti ja biitistä löytyy King Crimson-sample! Mikään ei ole mahdotonta Kanyelle.

Edellisen 808's & Heartbreak-levyn kylmä ja autotunella kyllästetty äänimaailma on enää muisto vain ja onneksi niin. Tämä muistuttaa taas siitä, miksi Kanye nousi tähdeksi. Biitti on mielestäni erinomainen ja Kanyen rapit toimivat vanhaan malliin. Levyn julkaisupäivästä ei ole vielä mitään tietoa, mutta levyn nimi on kuulemma Good Ass Job...

6 kommenttia:

 1. On muuten hyvä biisi. Kanye aika usein leimataan tuon Autotunen jälkeen niihin "perus mtv-räppäreihin", vaikka hänen menneisyydestään löytyy aika kovaakin kamaa. On muuten hyvä biisi, toivottavasti samanlaista samplepohjaista kamaa on koko levy täynnä (tais se 808 kikkailu jäädä siihen viime levyyn). Vähän kyl arveluttaa tulevat featit, jos siellä on se Lil Wayne taas. Siitä en vaan tykkää.
  Luulin jo et Nasin uutukainen on se tän vuoden ulkomainen rap levy, mutta niin ei taidakkaan olla. Toimii siis.


  - Intellectual Shit

  VastaaPoista
 2. Vaikka pääasiallisesti kuuntelenkin ihan jotain muuta ku räppiä, niin kyllä pitää myöntää, että tää on hemmetin kova.

  VastaaPoista
 3. Tuotantoapuna on kuulemma ollut uudella levyllä DJ Premier, Pete Rock, RZA ja Q-Tip. Myös Madlib on kuulemma ollut auttamassa. Pete Rockin mukaan electro on unohdettu ja samplet hallitsevat jälleen. Kuulostaa lupaavalta!

  Anna: Ekaa kertaa kun kuulin ton biisin, niin ajattelin, ettei toi biisi tuu aukeamaan muille kuin kovimmille hoppipäille. Kivaa olla joskus väärässä.

  VastaaPoista
 4. Sellaset tuotantoavut, et ei luulis huonoa levyä tulevan. Featteja ja biisilistaa odotellessa. Kid Cudi vois olla hyvä.
  - Intellectual Shit

  VastaaPoista
 5. Kannattaisi varmaan vaihtaa videota...

  - Intellectual Shit

  VastaaPoista
 6. Nyt on vaihdettu. Kiitos, kun mainitsit.

  VastaaPoista